| Yazar |
Mesaj |
|
gmd_

Yer: İstanbul
Meslek: İlgili
|
|
Tarih:
2007-01-23 21:25:42 |
|
|
BURAYI OKUYANLARIN FORUMA YAZANLARIN YAZMAYNALARIN BU SİTEYİ BİLENLERİN YADA BİLMEYEN uzun lafın kısası tasarımla modayla uğraşan herkez bi şekilde adını duyurmak hatta kendisini yaptıklarıyla ölümsüz bir iism haline getirmek isteyenler var hırs yapıyoruz yoruluyruz kırılıyoruz kimi zaman kıryoruz birileri geliyor biirleri gidiyor iniyoruz çıkıyoruz şarzımız bitiyor yeniden doluyoruz iş hayatı özel hayat birbrine giiro biri iyi gitse biri iyi gitmio yada ikisi ayna anda bok oluyo yada ikiside güzelse çomak sokmaya çalışnalar oluyor vs vs bzen dönüp bakıyorum ölümlü dünya ne uğraşıosun toprak olucaksın diyorum bazen kendime kızıyorum bu şekilde düşündüğüm için vs vs vs onca vızıltının onca keşmekeşlğin arasında yüzeye çıkma çabamız hepimizin ki bizim diğerlrinden tek farkımız bu işte sanatı kulannmmamız modada bir sanattır:) bunnun aksini düşünenlerde var tabi......!!!!!!!!:S bazen hepimiz gücümüzn tükendiğini hisedebiliyoruz çekip gitme isteği doğuyor hayat zor yaşamak zor BÜYÜK ADAM OLMAK çok daha zor vede zirveye çıkpta orada kalabilmek......
içimden geçen bi kaç birşeyi paylaştım sizlerle.....
tırmkatan tırnaklarınız aşınabilir...
  |
|
essevgi

Yer: Ankara
Meslek: Öğrenci |
|
Tarih:
2009-07-07 06:50:59 |
# 10174 |
|
pinhani!nin cok guzel bir sarkisi oncelikle bunu belirteyim..
suan ben kednime bunu defalarca soruyorum.universite asamasindayim ve meslegimi layikiyla nasil yapabilirim onu dusunuyorum.universiteleri arastiryorum.cizimimi gelistirmeye calisiyorum.elimdekileri nasil degerlendirebilirm suan onlari dusunuyorum ama gercekten cok calismak gerek.cok yipranmak iyi yerlere gelebilmek icin.ve eminim ki bir sey cok istenirse ve calisilirsa olmayacak diye birsey yok..
  |
|
invincible

Meslek: İlgili |
|
Tarih:
2009-06-03 12:30:34 |
# 9718 |
|
buyuk adam buyuk kadin olmak diye birsey yoktur hersey bir yanilsamadir what is the matrix:)) onemli olan kalici degerler birakmak ve bunu yaparkende mumkun oldugu kadar kisiliginden onem vermemek..gerisi teferruat:))...
  |
|
yarenn19

Yer: Yurt dışı
Meslek: |
|
Tarih:
2009-06-02 19:53:48 |
# 9710 |
|
ne kadar dogru sozler
  |
|
Erencexor

Meslek: Diğer |
|
Tarih:
2007-01-24 19:45:36 |
# 4101 |
|
bir yıldızın gölgesinde kalmak gibi bir şey yıldız nekadar parlaksa sende o kadar karanlıktasındır. özellikle marka olmuş firmalardan belli isimler yani
isim olarka "falanca filan" 'ın tasarım ekibinde yer alınsada ya işte olmuyor bir türlü ! bence şu kendi ismini marka yapan zihniyete bir anlam veremiyorum !
çünkü kişiler ve isimler gelir gider
kuruluşlar sağlam ve dürüst bir anlayşla
piyasada iş yaparsa ayakta kalır .
ama en önemlisi bir işyerinde insan yatırım yapmak eğitim için staj ortamlarının sunulması biliyoruzki insanlar kendilerini gösteremediği için doğru işlerde var olamıyor .
bu genelleme çok doğru ama melesef kimse yaptığı işte kendine bile dürüst davranmıyor çünkü herkez (%95) bu işi
para pul ün şöhret için yapıyor
sen işinin hakkını verirsen
unutmaki işte senin hakkını bir şekilde verir.
her seyden önce yapacağın işe samimiyetle inanman lazın
kimin ne yapıp ne yapmadığı ile ilgilenme sen sadece kendi işini yap
bu herkez için iyi bir öneridir.
  |
|