Yazar Mesaj
sselinn.y

Yer:
Meslek:

Tarih: 2007-02-15 20:34:02

ya böle bişi yoktur yoksa hayat biter benim için ,inş çünkü ben sadece moda tasrımı okumak istiyorum,okul değiştirme imkanım da yok cünkü lise 2 ye gidiyorum artık ve gittiğim okulda iyi bi anadolu lisesi bırakamam,,bana yardım edin anadoluda'nda girebilirim dimi bu moda tasarımı bölümüne?

(- belkı yetenk sınavlarnda zorlanırm dıe dusunuorm ama yetngmn olgunu blıorm ve onu yapablrm bnm sorunum moda tasrm ıtu de 185 puan ve bn bu puanı ck raht bı seklde yapblrm eer puanı buysa bazn bosa calısıorm gıbıde gelmıo diil-)npcm bn

baileys

Yer:
Meslek:

Tarih: 2007-02-20 11:57:16

# 4360   

güzel sanatlar lisesine girmek elbette moda tasarımı okumak için çok iyi bir alternatif ama bu lisede güzel santlar okumadan moda tasarımını unutman anlamına gelmiyo sadeca çok sıkı hazırlanmalısın çünkü bende yaşayarak öğrendiğim kadarıyla söyleyebilirimki insanlar acayip sıkı hazırlanıyorlar bu sınavlara.şimdiden kolay gelsin...

altungokhan

Yer: İstanbul
Meslek: İlgili

Tarih: 2007-02-19 15:10:17

# 4351   

[adres]Selin mrb yapman gereken[/adres] sey bu sene oss'de barajı gecmek ve yetenek sınavlarına saglam bi sekilde hazırlanmak...

Nasil hazırlanıcam dersende guzel kurslar var resim egitimi icin bi arastır internet'ten eger takıldıgın bisy olursa yardımcı olurum

Sayfa: [1]

Stylegusto - The Style Professionals