|
EFSARGUN

Yer: İstanbul
Meslek:
|
|
Tarih:
2007-04-25 21:55:11 |
|
|
öncellikle paylaştığın bilgiler en azından yol gösterme çaban için sana tşk ediyorum.seninle bu forum üzerinden değilde daha rahat sohbet edebileceğim bir ortamın olmasını isterdim bazı şeyleri burda aleni anlatılmıyor.ama kesinlikle şuna katılıyorum hani bir laf vardır sanatçımı doğulur sanatçımı olunur bazıları doğuştan yeteneklidir bazıları yeteneklerini sonradan farkeder ama nerden başalayacağını bilemez.o yüzden zamanı hayatının en büyük değeri olarak gören biri içinde zaman kaybı en kötü şey olsa gerek belkide bu yüzden en iyi objektif açıklamayı yapacak bu kulvardaki insanlarla konuşup en doğru sentezi yakalamak gerektiğine inanıyorum.ne çizebilirsin dediğin zaman biri sadece sin ali diyebiliyorum fakat ne hayal edebiliyorsun dediğinde işte onu açıklayamayacağım kadar çok yoğun yaşıyorum.sadece beynimdekini bir kağıt parçasına döküp gerçekten oluşturma aşamasını en iyi şekilde öğrenmek bana yeticek.tekstilde yaklaşık 8 senedir varım fakat bulunduğum platform daha çok işletmeci ve satış ama belkide en çok çeşit ve ürünün ve insanın bulunduğu bir yerde bu işi öğrendim..sattığım ürünlerin standardı olmadı hiç aklınızın belkide alamayacağı kadar çok çeşit ve tarz ürünle haşır neşirdim ve onları belkide en zor olan bölümde insanlara satma konusunda işim ehli oldum diyebilirim bu konuda kendime güvenerek konuşmamın sebebi hakkıyla yılmadan yapmamdan geliyor snrm.kafamda oluşturduğum kombineler tarzını değiştirdiğim yüzlerce insan olmayan bir ürünün üzerinden fikir vermek.hayalgücümü herşekilde kullandım ve başarılı oldum.sonra gerçekten istediğim şeyin veya gerçekten içimden geçenin aslında satış olmadığına karar verdim kafamda yüzlerce fikir var ve bunları değerlendirmek istiyorum.dediğin doğru insanlar para için belkide bu işi yapmayı seçiyorlar ama herşeyin para olmadığını bu sektörde çok iyi biliyorum.sizinle bu forum yoluyla belli bir noktaya kadar konuşup anlatabilirim.objektifliğinizden dolayı moda tasarım konusunda sormak istediğim çok şey var.ya da şunu demekten çekinmiyorum yol göstericim olurmusun.bunu gerçekten istiyorum..saygılar  |
|