Yazar Mesaj
EFSARGUN

Yer: İstanbul
Meslek:

Tarih: 2007-04-25 21:55:11

öncellikle paylaştığın bilgiler en azından yol gösterme çaban için sana tşk ediyorum.seninle bu forum üzerinden değilde daha rahat sohbet edebileceğim bir ortamın olmasını isterdim bazı şeyleri burda aleni anlatılmıyor.ama kesinlikle şuna katılıyorum hani bir laf vardır sanatçımı doğulur sanatçımı olunur bazıları doğuştan yeteneklidir bazıları yeteneklerini sonradan farkeder ama nerden başalayacağını bilemez.o yüzden zamanı hayatının en büyük değeri olarak gören biri içinde zaman kaybı en kötü şey olsa gerek belkide bu yüzden en iyi objektif açıklamayı yapacak bu kulvardaki insanlarla konuşup en doğru sentezi yakalamak gerektiğine inanıyorum.ne çizebilirsin dediğin zaman biri sadece sin ali diyebiliyorum fakat ne hayal edebiliyorsun dediğinde işte onu açıklayamayacağım kadar çok yoğun yaşıyorum.sadece beynimdekini bir kağıt parçasına döküp gerçekten oluşturma aşamasını en iyi şekilde öğrenmek bana yeticek.tekstilde yaklaşık 8 senedir varım fakat bulunduğum platform daha çok işletmeci ve satış ama belkide en çok çeşit ve ürünün ve insanın bulunduğu bir yerde bu işi öğrendim..sattığım ürünlerin standardı olmadı hiç aklınızın belkide alamayacağı kadar çok çeşit ve tarz ürünle haşır neşirdim ve onları belkide en zor olan bölümde insanlara satma konusunda işim ehli oldum diyebilirim bu konuda kendime güvenerek konuşmamın sebebi hakkıyla yılmadan yapmamdan geliyor snrm.kafamda oluşturduğum kombineler tarzını değiştirdiğim yüzlerce insan olmayan bir ürünün üzerinden fikir vermek.hayalgücümü herşekilde kullandım ve başarılı oldum.sonra gerçekten istediğim şeyin veya gerçekten içimden geçenin aslında satış olmadığına karar verdim kafamda yüzlerce fikir var ve bunları değerlendirmek istiyorum.dediğin doğru insanlar para için belkide bu işi yapmayı seçiyorlar ama herşeyin para olmadığını bu sektörde çok iyi biliyorum.sizinle bu forum yoluyla belli bir noktaya kadar konuşup anlatabilirim.objektifliğinizden dolayı moda tasarım konusunda sormak istediğim çok şey var.ya da şunu demekten çekinmiyorum yol göstericim olurmusun.bunu gerçekten istiyorum..saygılar 

Erencexor

Yer: İstanbul
Meslek: Diğer

Tarih: 2007-04-27 21:31:27

# 4934   

bir dönem önce ( bakınız eski mesajlara :: toplantı yapmayı önermiştim fakat grubun % 90 küsür bayan olduğu için ve eski türk filmlerini fazla seyrettiklerindenmidir nedir . söz verenlerden kimse toplantıya gelmemişti gelenlerlede ayak üstü havadan sudan bir geyik olmuştu. daha sonra 2. toplantı bir bayan arkadaşın çağrısı ile yapılmıştı ve ciddi bir katılım olmuştu bende toplantıya gittiğimde ciddi anlamda yapılması gerekenleri bildirdiğimde . toplantıya katılan arkadaşlar tarafında bu bir kaynaşma toplantısıdır denildi daha sonra bir gruplaşma olmuşki diğer toplantıları bilmiyorum! çünkü çağrılmadım .
valla bu saatten sonrada toplantı yapmayı düşünmüyorum.

yol göstermek evet güzel bir şey !
belki bu sayede sektörden hırsımı alıyorum belki sektörde olan bittenleri insanlara anlatıyorum.

ama şu bir gerçekki bu sektörde benden
kat kat bilgili ve deneyimli arkadaşlarımız var onlarda burada
onlar bu işleri ve bu işin tekniklerini kolay ve kısa yollarını inanın benden çok daha iyi biliyorlarki bu konuda gerçekten ben onların eline su dökemem. ama onların
bu foruma gelipte hiç bir fikir alış verişine katılmaksızın sadece olası daha iyi bir kariyer için iş ilanlarını okumak ve cevaplamak için üye olmalarından ziyade en azından şurada bir modelistlik eğitimi verebilecek bir kişinin bile ben bu eğitimi veriyorum dememesine ne demeli
arkadaş bir de gelmiş modelistim iş arıyorum diyor. iş arayanlar varsa
eğitim almak isteyenlerde varsa bu forum alanında . burada bir terslik var gibi !

bu arada daha öncede bende bu konuda yardım isteyenler oldu. ben bu işin eğitimin veren biri değilim onlara söylediğim tekşey şu
tasarımın bir sanat olduğunu ve
olay bir kişisel gelişim olayı olduğu
ifade ettim
sanat nedir denildiğinde
sanatın kelime anlamını bilmek değildir mesele . sanat sanatı bilmektir.
en son ne zaman bir tiyatroya gittiniz
veya en son ne zaman bir klasik müzik dinlediniz ? en son ne zaman felsefi bir konuda biri ile tartıştınız .
biri sizin eksiklerinizi söylediğiniz de nasıl bir tavrınız vardı. iletişim nedir ? sanatta iletişim ve toplumsal anlamda reklamcılıkla iletişim nedir.?
bu konu hakkında fikiriniz varmı yokmu ama yoksa 24 saat içinde bu konuları düşünüp elde ettiğiniz sonuçları bizimle paylaşırmısınız
hepimiz türkçe konuşuyoruz ama kaçımız
gidipte bir sözlüğü okumayı bırak
sadece 1 sayfasını okusa ne olacağını bile bilmiyorsa ben şimdi kime ne öğreteyim peki ? sorarım size

saygılarımla

Sayfa: [1]

Stylegusto - The Style Professionals