Yazar Mesaj
universe81

Yer: Yurt dışı
Meslek: Finans

Tarih: 2007-06-26 21:45:42

hemen herkesin dolabında lacoste,dkny,diesel,abercrombie,tommy bulmak mümkün. replikaların çok arttığı şu dönemde pişti olmamak zor bir zanaat. artık tr de pek bilinmeyen markaları kullanmak istiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler... 

ankstars

Yer: Ankara
Meslek: İlgili

Tarih: 2010-05-14 15:54:25

# 11574   

belleza unica.....

t.serttas

Yer: İstanbul
Meslek: Bilişim

Tarih: 2009-08-17 19:50:17

# 10693   

italyada yaygin ama turkiyede pek bilinmiyo fabrika tarafinda satilmakta meltinpot muhtesem kotlari var

sharmila1

Yer: Yurt dışı
Meslek: Sanat

Tarih: 2009-08-17 11:45:16

# 10689   

londra bit pazari na git derim....su pisti isini hic anlamiyorum,,,her 3 kisiden birinde olan kiyafeti uzerimde tasimak guzel degil tabiki, herkezin kendi kisiligini tasiyan kiyafetleri giymesi tercihim,burda bir soz var elbise kisinin visite karti dir diye..boyle olmasi gerektigine inaniyorum...ama her kisi aldigi parcayi baska bir parca ile kombine eder ve her insanda farkli durur..birde kisinin hangi grupta oldugu cok onemli, yani lacoste giyip, golf cluplerine uye olan bir gruba aitseniz pisti olmaniz cok mumkun....ama individuel olmayi tercih ediyorsaniz, genc tasarimcilari, no name atelie leri secebilirsiniz....cok enteresant ilginc seyler bulucaginizdan emin olabilirsiniz...fiyatlari diger markalar kadar pahali oluyor bazilarinin, arkasinda buyuk bir emek yattigi ve cocunlukla cok az uretildigi icin kimisi hatta unikat...selamlar

zigzag

Meslek: Diğer

Tarih: 2009-07-27 07:24:14

# 10349   

joop guzel bi markadir evet erkek parfumu de inanilmaz guzeldir bu arada soylemeden gecemem :d

silinen üyelik

Yer: Diyarbakır
Meslek:

Tarih: 2008-11-11 08:53:07

# 6622   

http://www.revolveclothing.com/index.jsp?d=mens

www.parasuco.com

John Galliano

Meslek: İlgili

Tarih: 2007-08-21 01:08:36

# 5458   

pişti olmak istemiyorsak aslında baş vurulması gerekli en kesn çözüm haute couture ama günlük kıyafteler söz konusu olduğunda pek bilinmedik yabancı markalar olan ungaro, u, narrative, mcqueen, paul smith, prps, D.I.E(denim is everything), maharishi gbi markaları önerebilrim daha makul bişiler isterseniz de energie mağazasının getirdiği dünyada sınırlı sayıda üretilmiş t shirtlerden bulabilirisiniz öyleki bir eşini dünyanın başka bir ucunda görmen bile pek mümkün olmuyor

emcezi

Yer: İzmir
Meslek: Öğrenci

Tarih: 2007-07-16 01:51:02

# 5319   

pazara :D

Erencexor

Meslek: Diğer

Tarih: 2007-07-09 18:29:19

# 5276   

hım.! :) sektörden birilerinin
gelmesi güzel şu "PİŞTİ" kelimesini çok duyguğum için ne zaman duysam sinir olurum !
özellikle çalıştığım bir çok yer
bu model pişti olabilir deyipte
kendileri pişti yapardı. ! :(

Sandro

Yer: Ankara
Meslek:

Tarih: 2007-07-08 14:40:50

# 5272   

Moschino her zaman çılgın, farklı ve matraktır, pek kimsede orijinalini göremezsiniz, sahtelerini de pek görmüyorum bu aralar. (www.moschino.it)
Pek bilinmeyenlerden genç modaevi olarak Exte'yi biliyorum, pek heşhur değil buralarda; ama sonuçta bir İtalyan modaevi, ilginç tasarımları çıkabiliyor arada... (www.exte.it)
Iceberg de farklıdır, pek kimsenin üzerinde göremezsiniz güzel modellerini.
Son olarak da JOOP! diyebilirim... En ünlü ve köklü modaevlerinden olsa da herkesin üstünde ürünlerini görmüyorum.

Sayfa: [1]

Stylegusto - The Style Professionals