| Yazar |
Mesaj |
|
siyah ve kırmızı

Yer: İstanbul
Meslek: Öğrenci
|
|
Tarih:
2007-08-15 14:42:11 |
|
|
merhaba şunu söylemek istiyorum her zaman istedigim şeyi azmimle elde etmişimdir kararlılıgımla ve ben kendime her zaman güvendim bu sektörde olan insanlarda bulunması gereken temel duyguyla yanii ben lise 2 ögrencisiyim hazırgiyim okuyorum bu sene dal olarak egitim alıcam bundan bir yıl kadar önce bu alanada yetenekli degilde belkide yeteneksiz diye adlandıra bilirdim kendimi ama hani insanın içinden geçer ya ben bunu başarırım istiyorum diye bunlarla yola çıktım inananın bilgisayarda paint programıyla elbiseler çizdim hani demiştim ya burnu kalkık olanlar okkumasın diye bu yüzden aslında :)biliyorum burdaki bir çok arkadaş farklı farklı profesyonel yönde çalışıyo benim herkeze karşı saygım sonsuz yanlış anlaşılmak istemem ben sadece gerçekten yardım etmek isteyen birine faydalı olmak kendine agır gelmeyen insanlardan iletişim kurmak istiyorum bu sektör hakıında içtenlikle söylüyorum daha toyumm:) ama kendime inanıyorum çünkü başaracagımı biliyrm cvplarınızı bekliycem
   |
|
lahugasi

Yer: Ankara
Meslek: Diğer |
|
Tarih:
2007-10-06 16:35:14 |
# 5689 |
|
okulu bitirmiş veya okuyorsunuz hiç önemli değil.her daim herkezin herkezden öğrencekleri mutlaka vardır. junwomen@hotmail.com.
saygılarımla
:)
  |
|
siyah ve kırmızı

Meslek: Öğrenci |
|
Tarih:
2007-09-09 13:06:29 |
# 5555 |
|
merhaba tuba birbirimize faydalı olucaksak seve seve tabiki ben seni ekledim knşuruz artık
  |
|
dionysos

|
Tarih:
2007-09-06 19:31:24 |
# 5537 |
|
tuba seni ekledim D: sazan gibi atladım ama .. konuşablirsek, bşiler paylaşırsak belki birbirmize faydamız olur??? kabul et beni istersen ben==>pnr
  |
|
t.u.b.a

Yer: Yurt dışı
|
Tarih:
2007-09-06 15:41:09 |
# 5535 |
|
SLM,
Bende senin gibi tasarimlarimi painte yapiyorum. Daha bende bu sektorde yeni sayilirim istersen beni ekle orda daha iyi anlasa biliriz modatasarim hakkinda ne dersin gamzeli_sarikiz@hotmail.com
TSK..,,.tuba
  |
|