| Yazar |
Mesaj |
|
disiplin

Yer:
Meslek: İlgili
|
|
Tarih:
2008-07-05 08:31:38 |
|
|
sorunun cevabini bir ay sonra vericem sizden ricam soruma ciddi cevap verin.  |
|
fusunguher

Yer: Ankara
Meslek: Sanat |
|
Tarih:
2008-11-24 21:18:10 |
# 6653 |
|
moda herkese gore farkli tanimlanabilir...benim icin moda bi tutkudur, moda konusunda cok fazla arastirma yaparim cok magazalari dolasiyorum her yerde farkli bi guzellik, eser bulurum.
!su sezonda falan filan urunler giyilecek en cok sunlar tercih edilmeli! diye yazilari cok yerde okuruz ama cogu stilist kendisinden de biseyler kattigi icin yarattiklari urunler sanata donusuyor, aslinda modalayla herkes icice biz ne kadar meslegimizle ilgili oldugu icin icindeysek modanin, tuketici olan herkesde modaya uymak zorunda kaliyor.moda icimde mutluluga ulasiyor. degisim araci...vazgecilmez ihtiyac...
  |
|
mojitoo

Yer: Tekirdağ
Meslek: Öğrenci |
|
Tarih:
2008-11-24 14:01:28 |
# 6651 |
|
moda cesarettir farkliliktir moda insanin ic dunyasini disa yansitmasidir ve sokaktan gelirrrr........
  |
|
eryılmaz

Yer: İzmir
|
Tarih:
2008-11-18 10:19:38 |
# 6644 |
|
moda ilk caglardan itibaren hayatimiza giren bi kultur ilk donemlerde ortunmek icin insanlar agac yapraklariyla vucutlarini saklamislar.daha sonra giysiler kullanmaya ve bunu kultur haline getirmeye baslamislar.moda giyinmektir...yemek icmek uyumak gibi bir zorunluluktur insanin hayatinda.ve insanlar bu zorunlulugu kendi zevk kultur ve anlayislarina gore sekillendirmisler zaman icinde...
  |
|
SUsu

Yer: Samsun
Meslek: Eğitim |
|
Tarih:
2008-11-15 11:43:39 |
# 6632 |
|
moda, insanin kendisini begendirme cabasidir. oncelikle kendini karsi cinse begendireceksin ki insan soyunun selameti acisindan bu bir zorunluluktur. eyyy! moda, seni kucumseyenler bir anlayabilselerdi bunu...
  |
|
zeynep665

Yer: İstanbul
Meslek: İlgili |
|
Tarih:
2008-11-15 11:41:12 |
# 6631 |
|
merhaba soruya veilen yanitlari firsat buldukca takip etmeye calisiyorum hepsi nefis cevaplar ki bende nacizane bir yorum ekledim. moda bir kultur caglar boyu insanlarin kulturlerini yansitan yasam sartlarini yansitan bir olgu,moda giyimin goze hitap eden sanatsal kismi ama ayni zamanda bana gore ortunmek bize gore hos olmamis bir giyim tarzi giyen kisiyi hosnut edebiliyor bu sebeplede moda biraz kisiye ozgu
bir insanin giyim tarzi dusuncelerini hayat felsefesini yasam bicimini ele veriyor diye dusunuyorum ........
  |
|
zeynep665

Meslek: İlgili |
|
Tarih:
2008-11-04 02:52:43 |
# 6595 |
|
moda nedir? bu sorunun benim beynimin ve kalbimin derinliklerinde farkli bir anlami var.....
malumunuzdur ilk insanlar havva ve adem dunyadan once cennette yasar bir gun kader mi denir yoksa yoksa sonsuz denilecek kadar uzun bir hikayenin baslingicimi bilinmez cennetten kovulur ve dunyaya indirilirler butun cennet libaslarindan soyunmus olrak iste o yapraklar yetisir imdadina ademin ve havvanin ve sonsuz insanoglunun ortunme ihtiyaci boylece baslar insanoglu cogaldikca kulturler olustukca sekillenir kimileri firaun saraylarinda altin libaslar giyinir,kimileri harem dairesinde ipekli mucevherli kaftanlariyla salinir.anadoluda bir genc kadin renngarenk,ilmek ilmek feracesiyle dolanir bence moda olumsuz bir sanattir.
  |
|
guardiani

Meslek: Polis/Asker |
|
Tarih:
2008-11-01 21:16:51 |
# 6586 |
|
moda.. suyun ustune yurudugumu hissettim anlardir...
  |
|
cansu.kr

Meslek: Medya |
|
Tarih:
2008-10-25 20:45:30 |
# 6564 |
|
moda !!hava!!dir...
bulunulan ruha ve kisilige gore degisen, her kaliba girebilendir...
moda insanin icinde olandir..
yani
moda luks degil bir ihtiyactir.

|
|
k_a_d_i_r

|
Tarih:
2008-10-25 17:31:09 |
# 6562 |