| Yazar |
Mesaj |
|
baıleys

Yer: İstanbul
Meslek: İlgili
|
|
Tarih:
2008-12-05 18:20:43 |
|
|
arkadaslar birsey sormak istiyorum bu forumdaki yazilarin uzerindeki tarihler dogrumu?
yani neredeyse 2004den kalma yazilar var ve tuhaf olan yeni basliklar eklenmeden bolum her ne ise.. o sekilde devam ediyor.bazi bolumlerde yeni yazi yok bile denile bilir.sanirim insanlar eski basliklarla oyalanmaktan (ki okundugu zamanda genellikle bir yorum yapilmadan geciliyor) yeni birseyler paylasmayi unutuyorlar.
onerim suki! eski basliklar her bolum altinda olusturulacak arsiv bolumunde toplansin ki yeni ve guncel seyleri palasmaya yerimiz olsun, aklimiz bulanmasin.yani kastim yeni bir duzen gelsin foruma.son zamnlardaki guzel degisim bu konuyada ugrasin.
fikrimi paylasan yada daha iyi bir fikri olan varsa oylamayi baslatiyorummm.
sn.yoneticininde dikkatine!!!
:)
  |
|
ersan
Admin

Meslek: Medya |
|
Tarih:
2008-12-16 13:33:22 |
# 6749 |
|
ilgi ve yapici elestirileriniz icin cok tesekkur ediyorum.
sag taraftaki o bolumde, reklam alindigi zamanlarda ilgili reklam gorseli, diger zamanlarda ise site icerigini ozetleyen ve basamaklarla farkli icerikleri hatirlatan bahsettiginiz sutun yer aliyor.
o sutunu nasil gelistirebilecegimiz hususunda halihazirda calismalar yapiyoruz zaten. ama bunun otesinde, farkli tasarim alternatifleri de degerlendiriliyor..
lutfen oneri ve elestirilerinizi paylasmaya devam edin.
  |
|
baıleys

Meslek: İlgili |
|
Tarih:
2008-12-16 12:26:34 |
# 6747 |
|
yakin zamnda kayda deger birseyler konulacagina eminim!!!!!!!
  |
|
Hansel

Meslek: Sanat |
|
Tarih:
2008-12-16 12:11:19 |
# 6746 |
|
ahaha! simdi reklamlar!
  |
|
number23

|
Tarih:
2008-12-16 11:58:19 |
# 6745 |
|
yani varya su sag tarafa ne koysak ne koysak diye dusundunuz tam sayfa fiesta koyalim dediniz dimi? tabi moda bir yere kadar birazda arabalari tartisalim..
  |
|
silinen üyelik

Yer: Diyarbakır
Meslek: |
|
Tarih:
2008-12-16 02:28:45 |
# 6736 |
|
populer uyeler gitti fiesta geldi
eskisini tercih ederim
  |
|
baıleys

|
Tarih:
2008-12-15 08:22:31 |
# 6730 |
|
evet o en son yazilan en basa olayi dogru bir uygulama fakat dedigim gibi arsiv olayi daha d aderli toplu bi hal getirir foruma birazda hareketlenmis olur
ayrica bende populer modaclub uyelerinin fotograflarinin sergilenmesi konusundaki yoruma katiliyorum.
yani bazi arkadaslar ole abuk fotograftal koymuslarki.sanki copcatanlik sitesi:(tabirim icin uzgunum fakat aklima baska bisey gelmedi :))
  |
|
silinen üyelik

Yer: Diyarbakır
Meslek: |
|
Tarih:
2008-12-10 22:55:50 |
# 6724 |
|
solda bi kolon sagda 2 kolon reklam ve gene sagdaki bosluk sinir bozucu ve goz yorucu.
su !populer! moda club uyeleri bolmude sagda duran cok lise isi.
foruma foto yuklenmiyo,linkleri algilamiyo,site yavas ve dahasi bir mesaj attigimda bikeresinde o mesaji bolme ekledi ama forum ana sayfada hic gozukmedi filan.su is arayanlar bolmu kurs filanda is ve isci bulma kurumu gibi duruyor icinde.sik degil.ayri bir bolumde tutulmali.
  |
|
fusunguher

Yer: Ankara
Meslek: Sanat |
|
Tarih:
2008-12-09 06:09:26 |
# 6723 |
|
ben sayfanin saginda kalan bos kisima takildim tuhaf geliyo sadece...
  |
|
ersan
Admin

Meslek: Medya |
|
Tarih:
2008-12-08 13:29:40 |
# 6722 |
|
en son hangi basliga mesaj yazildiysa, o baslik en ustte listeleniyor. (yeni eklenen basliklar ise, !eklendigi an! itibari ile en uste yer aliyor)
yani 2005 yilinda acilan bir forum basligina bugun bir mesaj yazildiysa, o basligi en ustte gorebiliyoruz.
evet! arsiv olayini bir dusunelim..
diger okurlarimizin da fikirlerini bekliyorum lutfen.
  |
|