| Yazar |
Mesaj |
|
harajuku

Yer: İstanbul
Meslek: İlgili
|
|
Tarih:
2009-01-21 09:49:26 |
|
|
baskanligini bahar korcan’!in yaptigi dernekte arzu kaprol, hakan yildirim, hatice gokce, idil tarzi, ozlem suer ve umit unal asil yonetim kurulu uyeleri olarak yer almaktadirlar.
bireysel cabalarin ortak sinerjiye donusturulmesi amaci ve bir dernek catisi altinda toplanmanin gerekliligi ile 12 nisan 2006 tarihinde moda tasarimcilari dernegi kuruldu.
1-2 temmuz tarihlerinde gerceklestirilen arama konferansi!nda moda sektorunun olusumuna katkida bulunan farkli disiplinlerden 40 kisi bir araya gelerek !ortak akil! olusturdu ve dernegin amac ve hedeflerini belirledi.
!guclu bir tekstil altyapisina ve uretimde dunya markasi olmus bir giyim sanayisine sahip bir ulke olarak, markalasma yonundeki cabalarin kuresel gelismeleri yakindan izleyen, ozgunlugu ile farklilasan bir tasarim gucu ile birlestiginde dunya markalari cikaracak potansiyele sahip oldugunun bilincindeyiz.
tasarima onem veren ulkelerin sektor lideri ve trend belirleyiciler olduklari ne kadar gercekse, guc birligi yapan moda tasarimcilarimizin moda dunyasinda yaratacagi farkin da o denli somut olacagina inaniyoruz.
turkiye moda tasarim sektorunun, dunya moda akimlarinin olusumunda belirleyici bir !ekol! haline gelmesi vizyonuyla yola ciktik.!
http://www.mtd.org.tr  |
|
BAL SULTAN

Meslek: |
|
Tarih:
2009-02-10 02:19:19 |
# 7305 |
|
evet guzel etkinlikleri var...ama uyeligin bukadar astronomik rakamlarla yapilmasi isi ticari bir amaca donusturmus bence...bu sekilde yetenekli bir suru ogrenci ve genc var ama hangi ogrenci cikartip 1000 lira verip uye olabilirki...anca ozelde parali okuyanlar, moda oldugu icin modaci olmaya karar veren parali kisiler diyelim...cok yalnis bana gore...
  |
|
ardancan

Meslek: Diğer |
|
Tarih:
2009-01-22 06:43:44 |
# 7031 |
|
bilgilendirdigin icin sagol da burasi modaciliga yeni baslayan gruplar degilki boyle yazismalar yapam moda hakkinda konus modeller yap tartis model hakkinda denegimin olsun ama boyle seylerle yazismalar yapma
  |
|
Zylvia

Meslek: Diğer |
|
Tarih:
2009-01-21 12:50:35 |
# 7027 |
|
saol emek verip paylasmissin ama mtd!yi bilmeyen var midir?
  |
|
harajuku

Meslek: İlgili |
|
Tarih:
2009-01-21 10:26:29 |
# 7023 |
|
daha once duymadigin bir konu sanirim o sozleri ben degil kuranlar soyluyor :d moda tasarimcilari ve modayla ilgilenenler boyle bir dernegin acildigindan haberleri olmasi bakimindan burya boyle bir konu actim ...
  |
|
Hansel

Meslek: Sanat |
|
Tarih:
2009-01-21 10:01:37 |
# 7022 |
|
bilincindeyiz, ciktik, yaptik derken?
siz kimsiniz?