Yazar Mesaj
silinen

Meslek: -

Tarih: 2009-01-29 23:15:02

dusunceler
?SİL

wampirella

Yer: Yurt dış
Meslek: İlgili

Tarih: 2011-11-20 18:01:31

# 11839   

turban ve moda ? Âla dergisi aldim gecen gun ve tarzlar kombinasyonlar okadar hosuma gitti ki..

bhrsnck

Yer:

Tarih: 2011-10-11 10:27:18

# 11835   

seleniti. soylediklerine hak veriyorum. ama ileride bunlar degisicek hem turbanlilara hemde acik giyimli insanlara tasarim yapan tasarimcilar olucak cunku artik geri kafalik donemi sona ericek. sadece zaman gerekiyor yeni tasrimcilar bunlari yapcak. vede bnim projelerimde de var ben moda tasarim okuyorum ve turbanliyim. turbanli oldugum icin bir tek kesime yapmam benim modaciligimi gostermez. modaciysam her kesime anlatmam gerekir. modateur. yanlisin var arkadasim. moda tavukla pilava benzer giyinmesini bildgin surece tavuk pilav kadar cok begenilir. zevksizlik kisisel bir gorustur. sana guzel gelen bana kotu gelebilir. bu yuzden dogru yorum yapmalisiniz. modayi bilen bole cumleler kurmaz zaten :) neyse kapatilmis konuya bir de ben noktami koyiyim dedim. :)

ciigdemozer

Yer: Yurt dış
Meslek:

Tarih: 2011-06-21 21:07:13

# 11820   

hangi konuda tartistiginizi anlayamadim tam olarak ama, bir insan kapali diye sirf turban seklinde cizimleri olmasi gerekiyor diye birsey yok.. modaci olarak her acimdan cizim yapabilmelisin. bir koleksiyon acik olur digeri kapali.. sonucta hepsi senin tarzini yansitiyor.. ben kapali degilim, ama turban kolleksiyonu yapmayi dusunuyorum :)

federer

Yer: İstanbul

Tarih: 2011-06-16 11:17:51

# 11816   

sharmıla.nın konuyla lakalı düşüncelerini okuyamadım tekrar yaza bilirmi kendisi acaba

gossıp girl

Yer: Gaziantep
Meslek: Öğrenci

Tarih: 2011-06-11 21:18:19

# 11814   

sharmila bayansın galiba ve süper bi mantık üzerine doğmuşsun helal olsun yani senin yazını okumadan önce farklı düşündüm seleniti gibi düşündüm açıkcası. senin yazından sonra dicek yok valla düşüncelerin çok güzel bence. katılıyorum
sana

gossıp girl

Yer: Gaziantep

Tarih: 2011-06-11 21:09:47

# 11813   

ben 16 yaşındayım ve imam hatip lisesinde okuyorum örtünme fikri hep kafamdaydı am çizimlerimi gören sen bunları çiziyosun bide başımı kapatıcam diyyosun diyorlar canımı sıkıyodu bunlar ve sağ olsun seleniti beni aydınlattı başı kapalı olan bi insan açık saçık kıyafet tasarlayamaz diye bişi yoktur bencede .hem seleniti nin dediği gibi önce şekil sonra beceri olmaz beceridir işi başlatan ve yine bitiren kapandım ve hala aynı şekilde çiziyorum pÝÞman olmÝcam pÝÞman ettÝrmÝcem kÝmseyÝ teşekkürler..(şüü...)

ceyfreee

Yer: Bartın
Meslek: Sanat

Tarih: 2009-05-19 13:22:53

# 9125   

seleniti kapali oldugun icin demiyorum sakin beni yanlis anlama, bircok insan moda konusunda dusuncelerini kendi tarzlariyla disari yansitirlar,bir insanin dis goruntusu kendi dusunce ve tarzini da olusturur.bu yuzden dis goruntuye bakip yorum yapmalari anormal bir durum degildir bence. anormal olan sey on yargili davranmalaridir.

nondream

Tarih: 2009-05-19 11:00:24

# 9100   

insanlar kaca ayriliyor bu ulkede laz cerkez kurt turk alevi sunni basi acik basi kapali sagci solcu ne zaman birlikte yasamaya tahammul gostericez benim icin tek bir sey vardir bu ulkede bu bayrak altinda laik turkiye cumhuriyetinde yasamaktan zevk duyan seven saygi duyan her turk vatandasi veya vatandas olmayi isteyen herkes digerlerinin yasamina dinine inancina orf ve adetine saygi duymak zorunda olmasidir biz buyuz ozaman ulkemiz icin iyi seyler yapmaya baslariz

zehraa

Tarih: 2009-05-19 10:46:18

# 9099   

arkadaslar konuyu kapatin gitsin artq...yhoqsa baya bi uzarr seleniti sen werme bu gibi insnalara konu hakknda bilgisi olmayanlara sen ha anlat onlar kendi bildiklerni dewam ettirirlerr bb

modateur

Yer: Ankara
Meslek: Hizmet

Tarih: 2009-05-18 18:36:01

# 9085   

!bilmisgibi otmekten baska bisey yapan yok ben buyuzden ortunmeden ortunmenin ne oldugunu anlayamazsiniz demistim ozellikle erkekler! seleniti bu uslup hos degil.ben sadece uslupsuzlugun hos olmadigini belirttim yazindan anlasildigi kadariyla hemfikiriz.mesajinda kisa kollu vs modeller oldugunu soyluyor ve isyan ediyorsun.bence modanin tesetture yonelik olmamasi cok normal. din kadin bedeninin gizlenmesi gerektigini soyler stilize islerle daha guzel gosterilmesini degil.abartili ortunmeyi secmissen bence bunlari goguslemelisin. bir modaci olabilirsin ama modaya uygun giyinemezsin. bu bir maraz veya kusur degil sadece modanin kokleriyle ilgili.ingiliz savile row cusu bir moda ekolu olabilirken bizde bunun olmamasindan daha normali yok bence.vesselam

Stylegusto - The Style Professionals