| Yazar |
Mesaj |
|
deeeniz

Yer: İstanbul
Meslek: Sanat
|
|
Tarih:
2009-02-07 17:49:06 |
|
|
arkadaslar size nelerin alinip neler alinmayacagi hakkinda notlar vermek istiyorum...su an moda olan kiyafetlerden basliim
1.renkli ve desenli coraplar
modasi kolay kolay gecmeyecek bu coraplarin belli...ama iyi uyumlarla giyilmesi lazim.cocuksu seyler olduklari icin cogunlukla bol etekler renkli ayakkabilarla giyilmeli diyorum ben...
2.balon etekler...
turlerine yeni yeni rastladigimiz bu balon etekler cok sirin olmalarina ragmen yanlis kullanim durumlarinda dusmana donebiliyolar..cogunlukla yuksek deri cizmelerle giyilmemeli diyorum ben.. ve ne giyerseniz giyin etegin icinde olmali....
3.tasarim harikasi topuklar
ilk olarak biz kadinlara bu zevki yasatan yves saint laurent!e tesekkurlerimi sunuyorum :d digerlerinin hakkini yemekte istemem tabi...bu korkunc ayakkabilari asla giymeyin...ama pradanin topuklarini giyin onlar fena degil...ama ayakkabiyi tutan eros heykeli olmasin :d
4.dar pantolonlar
bazi moda kanallari ne kadar modasinin gectigini soylesede bnce dar pantolonlarin modasi gecmez!! cunku herseyle giyilirler...dar paca giyin her zaman degil ama giyin :d
5.plajda bele baglanan tuller
varsa atin.cunku modasi gecti artik.oldu onlar :) onlarin yerine en onemli orneklerini fisico!da gordugumuz uzun sal seklindeki tulleri giyin...onlar cok daha guzel...
bnden bu kadar :))
   |
|
ardancan

Meslek: Diğer |
|
Tarih:
2009-02-09 08:22:22 |
# 7291 |
|
bilgiler icin teskkrler bu yazdigin olaya eklenilecek bisey yok gayet ugrastigina iyi deymis
  |
|
deeeniz

Meslek: Sanat |
|
Tarih:
2009-02-08 08:19:44 |
# 7283 |
|
o invincible dedigin insanin bi ismi war
  |
|
silinen üyelik

Yer: Diyarbakır
Meslek: |
|
Tarih:
2009-02-07 22:06:45 |
# 7278 |
|
senin aksine ben asla bilmeden konusmam,invincible tulun nereye takilacagindan nedemek istedigimi anlamistir. :))
lutfen once forumdaki konulara hakim olalim
  |
|
deeeniz

Meslek: Sanat |
|
Tarih:
2009-02-07 18:35:04 |
# 7275 |
|
ay ne beli be bakmadan konusuyosun elbise seklinde olanlari diyorum
  |
|
silinen üyelik

Yer: Diyarbakır
Meslek: |
|
Tarih:
2009-02-07 18:29:02 |
# 7273 |
|
demekki neymis tul bele takilirmis :))
  |
|
invincible

Meslek: İlgili |
|
Tarih:
2009-02-07 18:20:00 |
# 7271 |
|
pylastigin bilgiler icin tesekkurler..renkli coraplar daha sade kiyafetlerle kombine edilmesi lazim hos bir tezat olur..ayakkabi topugu meslesi tamamen tercihe bagli ayrinti sevenler icin.. cok barok durabilir:)
dar pantolonlardan asla vazgecilmez bencede..skinny fit fizigi duzgun olan bayanlara her zaman cok yakisiyor..plajda tercih edilen stillerde ise ikoncan eda taspinar tarzi asiri abarti giysiler aksesuarlar cok gulduruyor beni hic olmazsa orda daha dogal olunmali...:)
  |
|