|
bu forma yazan tum arkadas ve meslektaslarimla dusuncemi paylasmak istiyorum..ben genelde tasarimlara yorum yazar en cokta forumdaki konulari okur ve yorumlardan kendime ders almasini severim..oraya yazan her kimse taniyorum yada tanimiyorum bu oenmli degil mutlaka hayata dair bi cumle bi fikir kapabiliyorum..bu is yada ozel hayatimin disinda fazlasiyla ders alabildigim bi arkadaslik haline geldi bireysel olarak birebir degil ama forumdaki yazdiklarinizla bi cok arkadasa sahipmisim gibi geldi.biliyorumki burda ben dahil hepimizin birbirimizden ogrenecegi cok sey var ben yenilige ve egitime fazlasiyla acik biriyim benle ayni fikre sahip burdaki tum okur ve arkadaslarima sesleniyorum bi araya gelelim dostluk mucevher gibidir kiymeti paha bicilemeyen suan senin bildigin senin hic isine yaramiyodur belki ama o bilgi benim hayatima mal olabilir..demek istedigim su ki bigun belirleyelim biyerde bi araya gelelim bole yazmalari cizmeleri elestrileri bi kenera birakip dusunce ve fikirlerimizi konusarak dile getirebilmek icin bi organizasyon yapalim..nedersiniz??
 SİL
|