Yazar Mesaj
zhlbrk08

Yer: Ankara
Meslek: İlgili

Tarih: 2009-08-06 12:09:08

selamlar...bu sektorde bu kadar ingilizceye ihtiyac duyacagimi dusunmemistim.gerek fuarlar gerek defileler gerekse yabanci musteriler le iliskiler soz konusunda...yurtdusina cikma imkanimda 2 yili bulacagina gore!degerlendirmek istedigim!is disi vakitlerimi...
fikrinizi almak istedigim konu!ben ankara da yasiyorum.arastirdigima gore ! wall street institute !gayet basarili olarak aklima kazindi.ve baslamaya karar verdim.sanirim istanbulda da cogu ulkede oldugu gibi bunu derecesi yuksekmis.
duydunuzmu ya da giden oldumu...
tesekkurler
zuhal..

zhlbrk08

Yer: Ankara
Meslek: İlgili

Tarih: 2009-09-18 09:04:14

# 10957   

tesekkur ederim.bende 1 ay oldu wall street basladim.memnunum rahatim simdilik..zaten dersleri multimedia dan aliyoruz .unite bitimlerinde yabanci hocalarla speaking yapiliyor bu kisma sozlu iste:)hosuma gitti eglenceli ve zaman problemi yok.e burasi da biraz tuzlu ama bakalim 14 ay sonunda ne olacak.fikirler icin tesekkurler..

dogukanfb

Yer:
Meslek:

Tarih: 2009-09-14 13:29:41

# 10927   

benimde tavsiye edecegim yer amerikan kultur dernegi

halebora

Yer: İstanbul
Meslek: Sanat

Tarih: 2009-09-14 09:15:28

# 10926   

merhaba,
ingilizce her sektorde fakat bilhassa moda sektorunde olmazsa olmaz. ben british council!e 2 yilimi ve kucuk bir servet denecek miktarda para yatirdim ama karsiligini aldim. helal olsun. simdi kardesim british side!e gidiyor ve o da cok memnun diger kurslardan cok daha pahali fakat kesinlikle degiyor. vakit!te para kadar degerli. bosa harcamamakta fayda var.

berriy

Yer: İstanbul
Meslek: Sanat

Tarih: 2009-08-06 15:42:53

# 10446   

sana onermeyecegim 2 tane dil okulu var biri english time digeri ise wall street inst. eglsh time zaten yalan yani hikaye bi yer.wall street onun biraz daha iysi diyebilirim.ingilizceyi gercekten ogrenmek istiyorsan sana amerikan kultur dernegini tavsiye edebilirim.yada british side dil okullarini.amerikan kultur dernegid zaten cok mesurdur.british side ise eski ingiliz konsoloslugu kapandiktan sonra acilmis ve ingiliz konsolosluguna dahil olan yarisindan fazlasi yabanci ogretmenler tarafindan ders verilen bir okuldur.ielts sinavina soktugu ogrencilerin en az 7 amlasi beklenen bir okuldur ornek verilmesi istenirse :)) ama fiyatlari diger kurslara gore biraz daha tuzludur tabi.karar senin

Sayfa: [1]

Stylegusto - The Style Professionals