Yazar Mesaj
CHEnnem

Yer:
Meslek:

Tarih: 2009-08-10 11:27:25

ola ki yururum bir baska aska

ya da yururum mavi olmayan bir guluse

unutma ki tek ask oldugum sensin

âsik oldugum degil.

karanlikla suzuluyor icime yikim

dur diyorum yikiliyorum

ucurumlari basucuma koyuyorum sonra

oksuyorum saclarini ruzgarda

sicak ilik bir koku siniyor yuregime

gitme diyorum gitme dusuyorum

sonra beni soruyorlar bana

tanimiyorum diyorum daha hic karsilasmadik

ayni cizgide bilge susu mu dinliyorlar ben sustukca

yazik bir cigligin dogusu gibi oluyorlar

once bir bir sonra hepsi

sonra mi bir ben kaliyorum bir de yalnizlik

ucurumlar yikimlar ben ve yalnizlik.

zorlu bir savasin unutulmus cesetleri gibi yatiyoruz yan yana

opusuyoruz sevisiyoruz da hatta

her sey oyunun yasaklarina uygun bir yasak oluyor sonra

tek umudumuzu goge gelin ediyoruz telli kanli dugun iste.

usuyor saclar biliyorum dargin misin

bu baharda mayisa biraktigim gibi misin hala

vurulmus cocuk gibi buyumemis yureginde huzun

hala kaciyor musun gozlerini birakarak birilerinde

hala ellerinden tutup sevgileri dipsiz kuyuya saliyor musun aglayarak

kucucuk bir dokunusla son sevilen olabiliyor musun

kendin kadar aklimdasin.

hala oyle savruk bir gok

hala oyle yerini yurdunu bulamamis bir mavi

ve askini sasirmis bir tanri.

cogalan sizisiyla mutlu bir yara.

oyle misin mavi gozlu sari sacli yoldasim

oyle biraktigim gibi misin

gercegi yakmada hala usta misin

yoksa cirak mi yanarken yalanda

saclarima dolanan aydinligimsin

somutlastiramadigim tek imgemsin siirede

anlattikca eksilen tek anlam

anlattikca eksilen tek anlam.

hala biraktigim gibi misin.

yoksa beni biraktigin gibi mi

kac mevsimsiz kar dustu topragima.

kac mevsimsiz kar dustu benim topragima.

hala biraktigim gibi misin.
umut altincag

CHEnnem

Yer:
Meslek:

Tarih: 2009-08-11 17:31:25

# 10616   

okudum yazilanlari ve acikcasi uzuldm!!!!!daha ilk forumu actgmda ..bu konuya degin biseyler soylemistm zaten..lakin dikkat edilmemis demek ki!!!!!

benim amacm yazilan siirlere uygun tamda havasi denilcek elbiseleri kombine etmekti ama kendi cizdgim herhangi bise yok ve dgr arkdslarn emeklrni izinsz alip koymk istemdm...suan icin bunla yetinmek istedim sadece...fikrine saygi duyuyorum...

berriy

Yer: İstanbul
Meslek: Sanat

Tarih: 2009-08-11 16:41:04

# 10615   

ben de bir moda tasarimcisi olarak modaya kars cok hassasim ancak yinede bu siirlerin burda paylasilmasindan hicbir rahatsizligim yok cougunuda ben paylastim zaten.baslktan da belli oluyor zaten basligin icerigi hemen hemen.yolladiklarimin hic biri oylesine yazilms yada copy paste edilmis siirler diildir.bizzat kendi favori siir klasorumden paylasmak istedigim siirlerin bazilaridir.sitede bu tarz siirler gorunce bende paylasmak istedim.yoksa siir paylasan arkadaslari hadi burasi yeri degil hadi burdan cikalim gece gece siir paylasilan bir site bulalim orda toplanip bisuru siir paylasalm demicektim heralde.bir iki tane yolladiktan sonra farkli tarzda siir talebi geldigi icin yollamaya devam ettm hepsi bu !

omniva

Meslek: Medya

Tarih: 2009-08-11 16:13:00

# 10614   

medya dunyasi cok hareketli stiresli siirlere ihtiyacim yok ama bazen insanlar doruk noktasina gelir daralir beyin durur artik calismaz bende demorolize oldugum zaman kendimi buraya atiyorum bu kadar buyuk birsey degildi ama devlet meselesi haline geldi :))

rejin

Yer:
Meslek:

Tarih: 2009-08-11 16:08:31

# 10613   

farkindaysaniz burada bile israrla yine modadan bahsediyorum. hastalik sanirim bu :)

rejin

Yer:
Meslek:

Tarih: 2009-08-11 16:05:59

# 10612   

anlastigimiza sevindim o zaman :)
profilinize baktim medya ile ilgileniyorsunuz ama ben , meslegim geregi bu tip konularda cok hassasim.. o kadar kaliplasmis , basarili isimlerin ismini duyuramadigi kirilamayan bir sektorki turkiyede moda , guzel basliklarin onu bu tarz copy pastlerle kapaninca dogal olarak sitemimi belirttim. medya dunyasinda siirlere ihtiyac varsa burdan bol bol alabilirsiniz artik.. :)

omniva

Tarih: 2009-08-11 16:00:38

# 10611   

hakli oldugunuz taraflar var tabikide copy pase yada baska bisey benim fikrim tek sorun konu basligi yanlis yerde acilmasi.

rejin

Yer:
Meslek:

Tarih: 2009-08-11 15:56:30

# 10610   

saygisizlik ne demek , tabiki forum icerisinde herkes diledigi dusunceyi paylasmalidir zaten forumlarinda amaci budur... ancak sunu soylemek istedim , mesela moda tasarimi yaninda ben fotografciliklada ilgileniyorum ve uyesi oldugum bircok portal var , tutupta orada kenzodan channel den tom ford dan bahsetmiyorum... her conseptin belli acilimlari vardir, ilk forum basligina baktigimda cok ta hosuma gitti ve girdim baktim ama 100 lerce copy paste edilmis siir gorunce bunun bence ait oldugu yerlerde paylasilmasi gerektigini dusunuyorum ve sizlerlede paylasmak istedim. moda genel basliginin icerisinde bir suru guzel baslik var ve onlarin tartisilmasi daha dogru olur burada arkadaslar. yanlis anlasilmak yada ne bilim birseylere engel olmak istedigimden degil yapilanin yanlis oldugunu dusundugum icin soylemeden edemedim. yoksa herkesin yolu acik olsun

omniva

Tarih: 2009-08-11 15:47:37

# 10608   

konu basligi yanlis yerde acilmis olabilir ama her forum gibi burasininda bir serbest kursusu var adi ustunde serbest kursu katilmak yada katilmamak sizlere kalmis saygisizlik etmek istemem ama diger acilan forum basliklarina engel oldugunu sanmiyorum...

rejin

Yer:
Meslek:

Tarih: 2009-08-11 15:40:09

# 10606   

arkadaslar bu sitenin amaci moda yi trendleri konusmak degilmiydi? forum basligina bakinca cok sey cikacagini dusunup okumak istedim ama umdugumu bulamadim! lutfen kimse alinip kusmesin ama bir yerlerden cut copy paste ederek 10 larca sey koyarak forum basliklarini mesgul etmesek? siir de sanat tabiki hem de cok saglamindan ama siir severlerin bulustugu siteler facebook grouplari vardir muhakkak diye dusunuyorum, olmadi bireysel msn, mail vs gibi seyleri deneseniz... ben acilan guzel basliklarin yenilerini gormeyi tercih ederim bir !moda portalinda!

omniva

Tarih: 2009-08-11 15:10:31

# 10605   

pekala ben hazirim siirlerinizi bekliyorum :)))

Stylegusto - The Style Professionals