| Yazar |
Mesaj |
|
CHEnnem

Yer:
Meslek:
|
|
Tarih:
2009-08-10 11:27:25 |
|
|
ola ki yururum bir baska aska
ya da yururum mavi olmayan bir guluse
unutma ki tek ask oldugum sensin
âsik oldugum degil.
karanlikla suzuluyor icime yikim
dur diyorum yikiliyorum
ucurumlari basucuma koyuyorum sonra
oksuyorum saclarini ruzgarda
sicak ilik bir koku siniyor yuregime
gitme diyorum gitme dusuyorum
sonra beni soruyorlar bana
tanimiyorum diyorum daha hic karsilasmadik
ayni cizgide bilge susu mu dinliyorlar ben sustukca
yazik bir cigligin dogusu gibi oluyorlar
once bir bir sonra hepsi
sonra mi bir ben kaliyorum bir de yalnizlik
ucurumlar yikimlar ben ve yalnizlik.
zorlu bir savasin unutulmus cesetleri gibi yatiyoruz yan yana
opusuyoruz sevisiyoruz da hatta
her sey oyunun yasaklarina uygun bir yasak oluyor sonra
tek umudumuzu goge gelin ediyoruz telli kanli dugun iste.
usuyor saclar biliyorum dargin misin
bu baharda mayisa biraktigim gibi misin hala
vurulmus cocuk gibi buyumemis yureginde huzun
hala kaciyor musun gozlerini birakarak birilerinde
hala ellerinden tutup sevgileri dipsiz kuyuya saliyor musun aglayarak
kucucuk bir dokunusla son sevilen olabiliyor musun
kendin kadar aklimdasin.
hala oyle savruk bir gok
hala oyle yerini yurdunu bulamamis bir mavi
ve askini sasirmis bir tanri.
cogalan sizisiyla mutlu bir yara.
oyle misin mavi gozlu sari sacli yoldasim
oyle biraktigim gibi misin
gercegi yakmada hala usta misin
yoksa cirak mi yanarken yalanda
saclarima dolanan aydinligimsin
somutlastiramadigim tek imgemsin siirede
anlattikca eksilen tek anlam
anlattikca eksilen tek anlam.
hala biraktigim gibi misin.
yoksa beni biraktigin gibi mi
kac mevsimsiz kar dustu topragima.
kac mevsimsiz kar dustu benim topragima.
hala biraktigim gibi misin.
umut altincag
  |
|
CHEnnem

Yer:
Meslek: |
|
Tarih:
2009-08-11 17:31:25 |
# 10616 |
|
okudum yazilanlari ve acikcasi uzuldm!!!!!daha ilk forumu actgmda ..bu konuya degin biseyler soylemistm zaten..lakin dikkat edilmemis demek ki!!!!!
benim amacm yazilan siirlere uygun tamda havasi denilcek elbiseleri kombine etmekti ama kendi cizdgim herhangi bise yok ve dgr arkdslarn emeklrni izinsz alip koymk istemdm...suan icin bunla yetinmek istedim sadece...fikrine saygi duyuyorum...
  |
|
berriy

Yer: İstanbul
Meslek: Sanat |
|
Tarih:
2009-08-11 16:41:04 |
# 10615 |
|
ben de bir moda tasarimcisi olarak modaya kars cok hassasim ancak yinede bu siirlerin burda paylasilmasindan hicbir rahatsizligim yok cougunuda ben paylastim zaten.baslktan da belli oluyor zaten basligin icerigi hemen hemen.yolladiklarimin hic biri oylesine yazilms yada copy paste edilmis siirler diildir.bizzat kendi favori siir klasorumden paylasmak istedigim siirlerin bazilaridir.sitede bu tarz siirler gorunce bende paylasmak istedim.yoksa siir paylasan arkadaslari hadi burasi yeri degil hadi burdan cikalim gece gece siir paylasilan bir site bulalim orda toplanip bisuru siir paylasalm demicektim heralde.bir iki tane yolladiktan sonra farkli tarzda siir talebi geldigi icin yollamaya devam ettm hepsi bu !
  |
|
omniva

Meslek: Medya |
|
Tarih:
2009-08-11 16:13:00 |
# 10614 |
|
medya dunyasi cok hareketli stiresli siirlere ihtiyacim yok ama bazen insanlar doruk noktasina gelir daralir beyin durur artik calismaz bende demorolize oldugum zaman kendimi buraya atiyorum bu kadar buyuk birsey degildi ama devlet meselesi haline geldi :))
  |
|
rejin

Yer:
|
Tarih:
2009-08-11 16:08:31 |
# 10613 |
|
farkindaysaniz burada bile israrla yine modadan bahsediyorum. hastalik sanirim bu :)
  |
|
rejin

Yer:
|
Tarih:
2009-08-11 16:05:59 |
# 10612 |
|
anlastigimiza sevindim o zaman :)
profilinize baktim medya ile ilgileniyorsunuz ama ben , meslegim geregi bu tip konularda cok hassasim.. o kadar kaliplasmis , basarili isimlerin ismini duyuramadigi kirilamayan bir sektorki turkiyede moda , guzel basliklarin onu bu tarz copy pastlerle kapaninca dogal olarak sitemimi belirttim. medya dunyasinda siirlere ihtiyac varsa burdan bol bol alabilirsiniz artik.. :)
  |
|
omniva

|
Tarih:
2009-08-11 16:00:38 |
# 10611 |
|
hakli oldugunuz taraflar var tabikide copy pase yada baska bisey benim fikrim tek sorun konu basligi yanlis yerde acilmasi.
  |
|
rejin

Yer:
|
Tarih:
2009-08-11 15:56:30 |
# 10610 |
|
saygisizlik ne demek , tabiki forum icerisinde herkes diledigi dusunceyi paylasmalidir zaten forumlarinda amaci budur... ancak sunu soylemek istedim , mesela moda tasarimi yaninda ben fotografciliklada ilgileniyorum ve uyesi oldugum bircok portal var , tutupta orada kenzodan channel den tom ford dan bahsetmiyorum... her conseptin belli acilimlari vardir, ilk forum basligina baktigimda cok ta hosuma gitti ve girdim baktim ama 100 lerce copy paste edilmis siir gorunce bunun bence ait oldugu yerlerde paylasilmasi gerektigini dusunuyorum ve sizlerlede paylasmak istedim. moda genel basliginin icerisinde bir suru guzel baslik var ve onlarin tartisilmasi daha dogru olur burada arkadaslar. yanlis anlasilmak yada ne bilim birseylere engel olmak istedigimden degil yapilanin yanlis oldugunu dusundugum icin soylemeden edemedim. yoksa herkesin yolu acik olsun
  |
|
omniva

|
Tarih:
2009-08-11 15:47:37 |
# 10608 |
|
konu basligi yanlis yerde acilmis olabilir ama her forum gibi burasininda bir serbest kursusu var adi ustunde serbest kursu katilmak yada katilmamak sizlere kalmis saygisizlik etmek istemem ama diger acilan forum basliklarina engel oldugunu sanmiyorum...
  |
|
rejin

Yer:
|
Tarih:
2009-08-11 15:40:09 |
# 10606 |
|
arkadaslar bu sitenin amaci moda yi trendleri konusmak degilmiydi? forum basligina bakinca cok sey cikacagini dusunup okumak istedim ama umdugumu bulamadim! lutfen kimse alinip kusmesin ama bir yerlerden cut copy paste ederek 10 larca sey koyarak forum basliklarini mesgul etmesek? siir de sanat tabiki hem de cok saglamindan ama siir severlerin bulustugu siteler facebook grouplari vardir muhakkak diye dusunuyorum, olmadi bireysel msn, mail vs gibi seyleri deneseniz... ben acilan guzel basliklarin yenilerini gormeyi tercih ederim bir !moda portalinda!
  |
|
omniva

|
Tarih:
2009-08-11 15:10:31 |
# 10605 |
|
pekala ben hazirim siirlerinizi bekliyorum :)))
  |
|