Yazar Mesaj
plc

Yer: İstanbul
Meslek:

Tarih: 2009-09-25 09:07:40

merhaba genc yetenek sahibi arakadaslarim,

is hayatimda yillarin getirmis oldugu tecrubelimi paylasabilmek adina bir kac sozum olacak,
bu meslekte tecrube kazanirken daha dogru bir bakis acisina sahip olarak yol bulmalarina yardimci olabilmeyi isterim.

malumunuz is hayati azgin deniz gibi acimasiz bu sartlar altinda is hayatinda bazen sans, bazen ise ozel yeneteklerinin olmasini gerektiriyor.

stlistlik mesleginde olmazsa olmaz olan kisisel becerilere sahip oldugunuzu ilk is gorusmelirinde on plana cikarmaniz gerekiyor,

nedir bunlar !

*iyi bir egitim,

*hayal gucunuz sonsuz ve arastirmaya doyumsuz olmali,

*iyi bir gozlemci ve iyi bir dinleyici olmali,

*alcak gonullu olmasi,

*yabanci dil bilmesi, (yada en kisa surede ogrenmeli )

*genel goruntusu, diksiyon ve etkileme yetenegi,

*kendine olan ozguveni, diger adaylardan cok farkli dusundugunu ve farkli oldugunu hissetirmek,

*calisma saatlerini ve diger konulari ise basladiktan 1 ay sonra konusmayi istemek, (bu sure icinde karsilikli yapilmasi istenen is ve sirket ortamindaki hava gorulup daha dogru karar verilmesini saglar.)

*ve asil amaci dogrultusunda gelismeye ve yetistirilmeye en acik kisi oldugunu ve bu is icin en dogru kisi oldugunu soylemek,

* isletme sahibi adina ticaretin kazanmak icin yapildigini bilmeniz,

*gunumuz modasinin cizgi akimini yakindan takip eden ve bunlari cizmlerinde yakalamaya calistigini soylemek,

*not: isinde basarili, kendini bilen kaprisi olmayan stilist ile her firma yoneticisi calismayi ister. bu surede aptigi isten keyif alan yaptigi isi ile keyif veren bir is arkadasi ve basarili bir stilist olursunuz. derim....

arada bir bu sutunlarda gorusebilmek umudu ile diyorum. 

federer

Meslek: İlgili

Tarih: 2009-10-08 19:38:18

# 11070   

merhaba arkadaslar

yazici cocok giyim uretumu yapan firmasina tasarimci ve modelist asistani araniyor ben is sahibiyle on gorusme yaptim arkadaslar yogun is temposuna ogrenme azmi olan arkadaslar bu ilani kacirmasin derim yer.uskudar kirazlitepede bulunuyor ben fax numarasini vericem cv. lerinizi ulastirin lutfen

fax: 0216 321 33 25

fusunguher

Yer: Ankara
Meslek: Sanat

Tarih: 2009-10-06 22:50:33

# 11066   

bu tavsiler cok guzel katiliyorum ama birde basarili olmaniza karsilik tekstil calisma ortaminda sizi yildirmaya calisanlara isinize karisanlara azicik dis gostermeyide bilirseniz kimseye ezilmeden, basiniz dik olursaniz bunlarla birlikte cok daha iyi olur :))

federer

Meslek: İlgili

Tarih: 2009-09-28 15:14:11

# 11020   

soylediklerinizin yuzde doksan dokuz nokta dokuzuna katiliyorum yuzde yuz kapasitede bir elaman profili cizmissiniz bu yetenekteki bir elemani kabuledemiyicek birini tanimiyorum ama .....

boyle bir tasarimcinin turkiyede yetistrebilme alt yapisi varmi var diyelim bu egitimi verebilen 2 yer var lasella ve ima bunalrinda astari yuzunden pahali peki bu durumdane yapmali sadece unuversite egitimi alipta sizin bahsettiginizgibi yuzde yuz kapasitede eleman yetise bilirmi bu sistem uzerinde
saygilarimla ....

dogukanfb

Yer:
Meslek:

Tarih: 2009-09-28 07:02:20

# 11017   

kesimlikle cok dogru bir sekilde anlatmissin

Sayfa: [1]

Stylegusto - The Style Professionals