| Yazar |
Mesaj |
|
xoxica

Yer: Kayseri
Meslek: Öğrenci
|
|
Tarih:
2009-10-04 16:13:22 |
|
|
istanbul moda akademisi hakkinda biraz bilgi verirmisiniz yani universitemi eger universiteyse kac puanla aliyor mulakatlari nasil oluyor cevaplarinizi bekliyorum tesekkurler:)  |
|
cronic!émo

Yer: İstanbul
Meslek: Öğrenci |
|
Tarih:
2010-02-27 23:02:07 |
# 11492 |
|
ben lisede okuyorum. sadece kurs eğitimi almak için gidebilirmiyim. hadi güzel sanatlara ve yetenek sınavlarına hazırlık.. ?
  |
|
phlegmatic

Meslek: İlgili |
|
Tarih:
2010-02-26 13:09:37 |
# 11490 |
|
ayakkabı-aksesuar tasarımı dersi vermek istiyorum.ilgilenen arkadaşlar mndgergr@gmail.com dan ulaşabilirler.
  |
|
berriy

Meslek: Sanat |
|
Tarih:
2009-10-07 16:54:15 |
# 11069 |
|
memoda evet yaz doneminde de kurslari oluyor.ama moda uzerine yurtdisi degisim programlari,portfolyo hazirlik kurslari , moda fotografciligi yaz okulu ve workshoplari oluyor.
  |
|
berriy

|
Tarih:
2009-10-07 16:51:55 |
# 11068 |
|
evet xoxica ama oss den diger okullar gibi (gsf) baraj puani istiyor.yuksek puanla almiyor yetenege bakiyorlar.dolayisiyla burs gibi bir sansin yok.en azindan simdilik yok seneye yada ileride burs imkani olur mu bilemiyorum.
  |
|
xoxica

Yer: Kayseri
|
Tarih:
2009-10-06 12:28:13 |
# 11060 |
|
kisa ima universitemi degilmi berriy yani oss den iyi puan alirsak burslu okuyabilirmiyiz onu soruyorum.
  |
|
memoda

Yer: Konya
|
Tarih:
2009-10-06 05:53:40 |
# 11059 |
|
bu kurslardan yaz doneminde oluyor mu peki.
  |
|
berriy

|
Tarih:
2009-10-05 21:19:10 |
# 11058 |
|
ima ab ve itkib destegi ile kurulmus bir akademidir.verilen tum programlar ve kisa kurslar ve akademik derslerin icerigi university of arts london/london college of fashion ile birlikte hazirlanmistir.bunun yani sira domus academy,london college of fashion, polimoda , institut francais de la mode ve nottingham trent university ile stratejik ortaklik yurutmektedir.egitmenlerinin cogu bu universitelerin egitmenleridir ve belli donemlerde ogrenci degisim programlari bulunmaktadir.modanin bir cok dalinda akademik egitimleri ve bir de kisa kurslarla workshoplar vermektedir.workshoplarina donemsel olarak louis vuitton,marc jacobs,yves st. laurent gibi markalarin tasarim ve pazarlama uzmanlari katilmaktadir.fashion design & technology en cok talep alan porgramidir.kabul sartlari diger okullar gibi oss baraj puani ve bunun yaninda detayli bir portfolyo ile mulakattir.2010 yilinda baslayacak olan diger programi ise university of arts/lcf ile degisimli olacaktir.ima da ki egitimlerinden sonra bir yil daha yurtdsinda okuyacak olanlar cift diploma alarak mezun olacaklar.bu programa ise yine oss puani,portfolyo,ielts 5,5 belgesi ve yetenek sinavi/mulakat ile ogrenci kabul edecektir.ayrica moa tasarimi,moda fotografciligi styling,moda perakendesi,photoshop ve illustrator,moda yonetimi,cizim teknikleri,portfolyo hazirlama vs.. gibi bir cok kurslari bulunmaktadir.
  |
|