| Yazar |
Mesaj |
|
seraphin

Yer: İstanbul
Meslek: Sanat
|
|
Tarih:
2009-10-28 10:39:42 |
|
|
vizyon sahibi
marka olabilecek
firmasini dusunen
durust
caliskan
calisanina is cikisinda yemege goturmeyen
bir is yeri araniyor:)))
  |
|
seraphin

Meslek: Sanat |
|
Tarih:
2009-11-22 17:28:07 |
# 11252 |
|
sharmila yazin icin tesekkur ederiz eline saglik:)))
  |
|
invincible

Meslek: İlgili |
|
Tarih:
2009-11-22 13:02:53 |
# 11247 |
|
gunaydin sharmila...:))
  |
|
sharmila1

Yer: Yurt dışı
|
Tarih:
2009-11-22 07:42:49 |
# 11246 |
|
ehlikeyif sen nelerden bahsediyorsun arkadasim? okudugumda gozllerime inanamadim neler oluyor ? nasil bir is yeri bu? boyle calisan yerler varmi yoksa senin sansizliginmiydi? is yerleri atolyeler buste torso yada turkcede ismi nedir bilmiyorum ama mannequin yokmu ? bunlarla calisilmazmi normalinde.. sahibine dikilicek yada seri uretime gecilicek bir calisma baska bir vucutta nasil olcusu alinir? 36 beden olabilirsin ama omuz farklidir, boyun farklidir, dogru bir kemik yapin olmayabilir.. anlayamadim icimden aglamak geliyor bunlari gorup duydukca okudukca..
cok uzun yazarak bunaltmak istemem ama, avrupada cikan textil revue sayfasinda istanbuldan bir yazi gordum, buyuk alisveris magazasi olan globus un yoneticisi ( cladio nardone) istanbuldaki istanbul fashion days e gitmis..yaptigi roportajda bir daha bu organisation a gelicekmisin sorusuna hayir sanmiyorum bana bir sey getiricegini sanmiyorum, iki labels disinda ( bng ve silk & cashmere ) takip etmek istedigim hic bir sey goremedim.. urun cesitleri cok az, niveau cok karmasikti,biraz orient cizgileri gormek isterdim kendilerinden cok daha fazla ornekler mesela ama yoktu, avrupalilar gibi olmaya calisirlarsa benim gorusum siyah ... ama istanbula mutlaka tekrar gidicem sehir muhtesem ve cok buyuleyici diye yazmis... uuufff !!!! sayfanin diger tarafinda biraz daha olumlu yazilar var yani turkiyede daha cok hussein chalayan gibi basarili modacilarin oldugundan bahsediliyor..ben kendimde sahsen cok sey yasadim iki senedir, hemen hemen tum buyuk kumas furalarini dolasiyorum pariste, premiere vision, munich teki fabrik uniq texworld, cok turk textilcilerini gordum ama 10 taneden 2 tanesi profesyonel olarak ordaydilar..cok iyi ingilizcesi olmayan insanlar sizi soyle karsiliyorlar gelin bir kahve ismarlayalim, konusuruz anlasiriz, bizde yok yok gibi laflar..cok sinir ...profesyonel olanlar bu isin adabini bilen yada okul okumus olanlar, iceriye giren musteriye, direk urunlerini tanittilar, firmalarini,kendilerini de... eger alis veris yapicaksiniz.. oturun lutfen birsey icmek istermisiniz konusmalari gecti..arkadaslar ne yazicagimi bilmiyorum artik... cok uzgunum.. bir konu actim ( ilk defa :-) moda haberlerinde erdem beyin katilicagi swiss textil award ten bahsedilmisti yarismayi yakindan seyrettim foto lar cektim haber attim.. kimse ilgilenmedi ama 300 den geriye diye bir baslik atiliyor yuzlerce insan uc bes diye yaziyor.. cok uzgunum saskinim..( avrupada yasiyor olamamin avantajlarini dezavantajlarini anlatmiyorum, istanbuldan nasil haber almaya ihtiyac duyuyorsam benimde burdan yapabildigim kadarini paylasmaya calisiyorum) sanirim ben artik yazmak istemiyorum bu siteye...bende siyah gormek istemiyorum hic birseyi ozellikle bu 4 senedir cok ozeldigim ulkem turkiye ise...
selamlar...
  |
|
ethem.belen

|
Tarih:
2009-11-20 15:59:19 |
# 11242 |
|
neyse ben aradan cekiliyorum. ifade sorunu oldu galiba, sadece anlatmak istedigim mualesef bir cok yerde bu sekilde davraniliyor demekti.
  |
|
seraphin

|
Tarih:
2009-11-19 17:12:06 |
# 11235 |
|
:))))))))
  |
|
yaneles

Yer:
Meslek: Diğer |
|
Tarih:
2009-11-17 13:27:45 |
# 11225 |
|
burdan anladigim kadariyla kendinden memnun olanlar var.. bu kacinilmaz yapicak bisey yok gibi neden kabul edicemki boyle biseyi burdaki basliga gore is hic mi yok piyasada ?
  |
|
aylamayla

Yer: Bursa
|
Tarih:
2009-11-17 12:00:31 |
# 11224 |
|
seraphin sana katiliyorum dogru soze ne hacet :))
  |
|
seraphin

|
Tarih:
2009-11-17 11:23:34 |
# 11223 |
|
herseyi yapiyorlar sonrada turkiye,nin uzerine atiyorlar,birde sistem boyle derler:)))
  |
|
ethem.belen

|
Tarih:
2009-11-17 11:03:09 |
# 11222 |
|
seraphin!
genel olarak bahsettim. turkiye!de yasiyorsaniz bu kacinilmaz sonuc.
  |
|
bocekk

Yer: İzmir
|
Tarih:
2009-11-16 08:22:15 |
# 11220 |
|
belki bulunabilir fakat calisanina deger veren var midir ki ? genelde onemli olan firmadir ama o firmayi firma yapan bizleriz aslinda..
  |
|