Yazar Mesaj
s

Meslek: -

Tarih: 2009-12-07 08:42:44

su gunlerde en kizdigim seylerden biri erkeklerin iclerindeki hirsi sabirsizligi araba kullanirken yanlarindan hic eksik etmemeleri. birde bayanlarin kullanmasina laf soyluyorlar ya cildiriyorum.bayanlar erkeklerden guzel kurallara uygun kullaniyor bunun ustune var mi laf soyleyen. bir kere erkeklerde takip mesafesi diye birsey asla yok nerdeyse yapisik gidicez carpincada oooo efendim siz bayanlar kullanmayi bilmiyorsunuz oluyor.ama az kaldi bir gun trafik canavari benimde icime giricek simdilik sadece arada yokluyor...SİL

client98

Yer: İstanbul
Meslek: Sağlık

Tarih: 2010-02-06 02:00:15

# 11446   

trafikte makyaj yapan kadın sakal traşı olan erkek ve dreksiyonda sızan birde son dönemlerde makascıları(makas=piste gidecek parası olmayan kroların eğlencesi)gördükten sonra 2 kat dikkatli olmaya başladım. artık bayan gibi araba kullanıyorum tabi bayanların çoğunluğunun dikkati tecrübeden değil korkudan bunuda söylemek lazım.

omniva

Meslek: Medya

Tarih: 2010-01-16 12:03:56

# 11375   

dikkat açıcısından bayanlar daha üstün fakat şöyle birşey var ben sık sık rastlıyorum otobanın ortasında 50 ile giden bayanlar var bazı şeylerinde hakkını vermek lazım yanii :)

dre@m

Tarih: 2009-12-17 10:59:14

# 11307   

:))) bu senn yol guzergahina + gun icinde trafikte kalmanla alakali bir durum .....istanbul ici aktif kullaniciysan gormemen icin hicbir sebep yok.....he kaldiki gormuyosun oda normaldir zatn kaza yapacam korkusundan sacma sapan cikislar yapip sacma sapan serit ihlali yapipliyo ve sonuc iste istanbul trafigi.....

keyifliz

Yer: Ağrı
Meslek: Diğer

Tarih: 2009-12-16 16:00:37

# 11295   

tamamen katiliyorum arkadasim dusuncene. diger taraftan su istatiklere birde su yonden bakalim trafik kazalarinin acaba % kaci bayan suruculer tarafindan meydana geliyor.gerci bunda bayan suruculer az oldugu icin adaletsizlik olur..soyle sormak daha dogru olur bayan suruculerin % kaci kaza yapiyor yada sebebiyet veriyor.el-cevap???

emel-cihan

Yer: Denizli
Meslek: Eğitim

Tarih: 2009-12-13 19:35:14

# 11290   

bana babam araba kullanmayi 13 yasimda ogretti ve ben o zaman tek basima aliyordum.ehliyet alirken gordumki bizde erkekler kucucuk yasta araba kullaniyor kizlara ehliyet vakti ogretiyorlar.o yuzden bayanlar soyle bayanlar boyle.sonra ayni hatayi hatta daha kotusunu erkek yapinca erkek suruculer sadece kiziyor ama bayan oluca hah bayan diyor.benim esim bile benim ne kadar ii oldugumu bildigi halde boyle.kiziyorum herseferinde o zamanda sen erkek gibi kullaniyorsun diyor:)birde siz trafikteyken ustunuze ustunuze gelen ...lar olsa hep siz de daha dikkatli olurdunuz..

dre@m

Tarih: 2009-12-11 09:04:53

# 11286   

evet bencede mantiksiz hatta olamayacak bisey ama degisilmez bir gercek varki hakikaten oyle birsey olsa trafigin buyuk olcude rahatlayacagidir,bundan emin olabilirsin....hee guzel kullananlar yokmu var tabi ben istatistigme gore %3 lerde falan :) en buyuk hatayi nerde yapiyolar biliyomusun cok dikkatli kullanmaya calisiyolar dikkat edicem diye isin cilkini cikariyolar ornek : bir setittn diger serite gecmek icin arkadan hic araba gelmemesi lazim olmasi gibi...!!!!!!

keyifliz

Yer: Ağrı
Meslek: Diğer

Tarih: 2009-12-11 08:39:34

# 11285   

dusuncelerimiz o kadar farkli ki ama su konuda haklisin reflex cok onemli hele etrafta bayanlarin araba kullanmasina tahammulsuz, en buyuk zevki onlari trafikte zor durumda birakmak olan erkek suruculerin coklugunu dusununce...
bayanlarin trafikten cekilmesi fikriyse yorum yapamayacagim kadar mantiksiz!!!

dre@m

Tarih: 2009-12-09 05:28:25

# 11280   

ya o kadar guzl bi konuya deyinmisinki ben icimde problem yapmis oldugum bu konuyu butun formlarda acip haykirmak isterken burda sen acmisin eee madem acmisin bi yorumda ben yapayim....haftanin alti gunu beyoglu--kavacik guzergahinda gidisli gelisli araba kullaniyorum inan buna bayanlari al trafikten cikmalarina engel ol istanbul trafigi %40 rahatlar bu ne demek biliyomusun insanlarin evine veya isine 40 dk erken varmalari demek...bir kere yaratilis ve fiziksel olarak bayanlarin reflexleri zayif hee bide o yetmiyomus gibi 70 km giderken sol seritte telefonla konusuyolar .....ben bu konuda cok rahatsizim benim dusuncem kusura bakma ama bayanlarin sadece haftasonlari araba kullanmasi bu koca metropol icin cok daha iyi olacaktir.

Sayfa: [1]

Stylegusto - The Style Professionals