|
son dönemde bu dolgu topukların elbiselerin üstündeki kurdelelerin, leopar desenlerin ve balon eteklerin moda olduğunu görüyoruz fakat ben dolgu topukların, sivri topuk stilettolara göre üstünde daha rahat yürünebileceğini kabul etsem de, oldukça hantal ve gayet aseksüel olduğunu düşünüyorum...
bel çevresinde ince deri kemer yerine ön tarafında büyükçe kurdele olan elbiseler var..bunlar bana göre oldukça antipatik ve kadınların hediye paketi gibi görünmesine yol açmakta...hediye paketi gibi gösteren stiller bence iç çamaşırında kullanılırsa daha iyi sonuç alınır diye düşünüyorum..
leopar deseni ise bana oldukça antipatik geliyor...bazı markalar bunu her şeye rağmen daha koyu tonda ya da uygun yerde kullanabiliyor...örneğin yves saint laurende daha kahverengiye yakın koyu tonda bu desenin kullanıldığını görebiliriz...ya da roberto cavalli adeta bu leopar deseninin *maitre* si olmuş...zaten kendi yatının iç duvarlarını da bu desenle kaplamış.. bilginize..
her şeye rağmen çoğunlukla ben bu desenden gerçekten hoşlanmıyorum renk uyumunu yakalamak zor ve biraz yanlış ya da rengi fazla bir makyajla basit,ucuz görünmek çok olası diye düşünüyorum..
bir de şu balon etekler var alt tarafı büzgülü bacakları saran...bu tip şekilsiz şeyleri chloe da görmek mümkün (bence stella mccartney zamanında sanki azıcık daha iyiydi bu marka ama yine de bir yere kadar..) bu etekler de çok antipatik ve bunlarda genelde dökümsüz kumaşlar kullanılıyor...yani böyle daha çok japon modacıların yaptığı bazı giysilere benziyor ama onların orjinalliğini de yansıtmıyor sanki (bakınız: yohji yamamato, rei kawabuko..ve de bunlara benzer üreten hüseyin çağlayan..)..  |