Yazar Mesaj
tameralici

Yer: İstanbul
Meslek: İlgili

Tarih: 2011-08-18 10:11:09

merhaba ben istanbul gaziosmanpaşadan tamer alıcı,ben yaklaşık 15 senedir deri kemer sektöründe çalısmaktayım,mesleğime 1995 senesinde gÖn derÝ bünyesinde başladım ve toplam 10 sene çalıstım,deri kemer imalatı ve ustalık tecrubemi gön deri bünyesinde kazandım,bu firmada yaptığım işler arasında deri kemer modelciliği,fason takibi ve bölüm sorumluluğu alanlarında görev aldım,uzun seneler çalışmış olduğum bu firma ihlas edince ayrılmak zorunda kaldım,daha sonra,doÐukan derÝ*de yaklasık 1,5 sene deri kemer modelcisi ve modelhane sorumlusu olarak çalıştım,burdanda bazı sorunlardan dolayı ayrılmak zorunda kaldım,doÐukan derÝ*den ayrıldıktan sonra nobel derÝ*de 1 sene kadar deri kemer bölüm sorumlusu olarak çalıstım,bu firmadanda firmadaki bazı kişisel sorunlardan sıkıldığım için ayrıldım,son olarak Ýndeks derÝ*de çalışmaya başladım,bu firma normalde kürk imalatı yapıyordu,ben bu firmada deri kemer üretim sorumlusu olarak işe başladım ve bu firmada ilk olarak deri kemer imalat bölümünü ve makina parkurunu ben kurdum,bu firmada yaklasık 2 sene çalıstım fakat firma deri imalatını butik tarzda çalısmak istediği ve firmanın umduğu siparişlerde gelmediği için imalatı tamamiyle durdurduk ve bende işten ayrıldım,15 yıllık deri kemer imalatı süresince kendimi deri kemer imalatının dışında deri kemer imalatında kullanılan makinaların kullanımı ve bazı ayar ve tamirleri konusundada geliştirdim yani deri kemer imalatında kullanılan bütün makinaların genel bakımı ve kullanıma hazır hale getirilmesindede oldukca tecrubeliyim,yani engÝn altaÞ beyin himayesinde yetişmiş biri olarak deri kemer piyasasında yetişmiş ender insanlardan olduğuma inanıyorum.......!

yurt ÝÇÝ veya yurtdiÞindan saygin ve kÖklÜ fÝrmalarla gÖrÜÞmek ÝstÝyorum...!

saygilarimla

tamer alici
0535,560,32,13 

tameralici

Yer: İstanbul
Meslek: İlgili

Tarih: 2011-08-18 10:18:25

# 11828   

ayrica derÝ kemer ÜretÝmÝ aÞamasinda Ýstanbul ÝÇÝnde derÝcÝ portfÖyÜm,toka ve aksesuarci portfÖyÜm,eleman portfÖyÜm,fason ÜretÝm atÖlye ve fabrÝka portfÖyÜm ve makÝna portfÖyÜm mevcuttur,derÝ kemer ÜzerÝne akliniza gelebÝlecek herÞey...!

Sayfa: [1]

Stylegusto - The Style Professionals