Yazar Mesaj
gmd_

Yer: İstanbul
Meslek: İlgili

Tarih: 2006-09-24 16:13:03

Tarih: 2006-09-24 15:30:36

merak edip forumun eski sayfalarına bakanlar bilirler eski üyelerden pek eser yok hepsi bi dönem yazmış gitmiş .. şu an aktif değiller yada yeni başlıklara hiç bir eski üye mesaj yazmıor :( bizdemi öle olcas:P şaka bi yana bu siteye üye çekmek lazım ki daha çok tartışma konusu olsun daha çok bilgi alabilceğimiz paylaşabilceğimiz bir ortam olsun vs vs vs eski üyeler kaçtı :D yeniler toplanın birazz elimizdeileri kullanmayı bilirsek her şeyi kendi lehimize çevirebilirz modatürkiye.com u sevgili adminciğimizn kafasını şişerek daha aktif hale getirebilirz modaya yönelik bişeylşer yapabiliriz sadece sanalada kalamayalım hani konuşuyoruz ya forumda şunlar olsa bunlar olsa diye reel takılalım birazda modatürkiye ekibi olarak neden bi defile düzenlemeyelim ki hemen şak diye olmaz belki ama böyle bişey yapsak çok hoş olur bence yada neden aylık veya haftalık toplantılarımız yok büyük düşünelim arkadaşlar EVET HEPİNİZDEN GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUMM ARKADALŞAR!!!!!!!!VE TABİ ADMİNİNDE :))

gamzeli

Yer:
Meslek:

Tarih: 2006-11-24 19:14:47

# 3409   

bend eski üyeyim galiba bend eeskide vardir elbet:) cok aktif degilim malesef ya halen sorun yasiyorum hemen login olamiyorum

_degrade_

Yer:
Meslek: Diğer

Tarih: 2006-10-31 16:26:08

# 2994   

slm ozaman gmd çağrını aldım :))bende site üyesiyim artık ama dediğin gibi biraz üye çekmeli ve konular güzel konuşmak üzere:))

Sayfa: [1]

Stylegusto - The Style Professionals