| Yazar |
Mesaj |
|
Teaurea_

Yer: İstanbul
Meslek: İlgili
|
|
Tarih:
2006-09-25 17:52:40 |
|
|
geri döndüm yazısı nereden çıktı diye soracak olursanız forumda çok eskiyim şu warki mesleğe ara werdim we tekrardan geri dönüş yaptım sizlere fikir alışwerişlerinde bulunmak istiyorum
in_joy-and_sorrow@hotmail.com
mail adresim
Teaurea_  |
|
Teaurea_

Meslek: İlgili |
|
Tarih:
2006-10-08 20:06:29 |
# 2701 |
|
Mutluluk gibi dü$ünebiliriz bu kısmı güzel ama üzücü kısmı içindeki insanlarında bu çizimlere ve kıyafetlere kar$ı ne dü$ündüğü olmuo mu sence? yani aa evet bu süper bunu çok seviorum asla üzerimden çıkarmak istemiorum demesi benim için a$k çizmek için deilde gerçekten beğeni toplıcak ve gerçekten sevilecek $eyleri çizmeye a$ık olduğum için döndüm!
  |
|
eldanar

Meslek: Öğrenci |
|
Tarih:
2006-10-07 22:20:54 |
# 2688 |
|
tabı ya ben tasarım yapmaktan vazgecmıosam sırf hayallerımı gercege cevırene ve ınsanların uzerınde gorene kadar da vazgecmıcem bu bı aşk ınsanlar bı sevgılıye bense tasarıma asıgım en uzuntulu anımda bıle tek bı kalem ve kagıda bakıyo ıcımı dokmem
  |
|
serpilim

|
Tarih:
2006-09-30 01:05:39 |
# 2524 |
|
ELDANAR...
teşekkür ederim soruma cvp verdiğin için..bu forum da buişi gerçekten ciddi alan ve işin içinde olan kişiler olduğuna inanmak istedim.
konu seçmekle başlar ve hayallerinle birleşip ruh kazanır resimlerin.
nekadar zor olsada tasarınızın hayata geçtiğini görünce o zorluk vız gelir o keyfi yaşamak herşeye değer.
özgürlük gibidir...gibidir diyorum çünkü bu sektörde özgürce tasarım yapmanız çok zor...ama inadına yapıcam...
  |
|
eldanar

|
Tarih:
2006-09-29 21:33:28 |
# 2518 |
|
ooo supersınız arkadaslar bırakıp gıtmeyın boyle ya ozluyoruz sızı serpilim h.g soruna soole bı cvp vercem konu secımı yaparken eger soyut bır konu sectıysem mesela ruya gıbı ınsanlarla tek tek konusuyorum ruyalarını sorup onları nekadar etkıledıgını arastırdım ve ruyanın turlerını en onemlısı neyı yansıttgını arastırdım kaynak kıtaplardan. somut bırsey sectıgımde de mesela bı kelebek yada araba gıbı netten resımler bulurum yada dergılerden renk detaylarını ve ınce ayrıntılarını modernıze etmeye calısırım mesela arabanın farlarını bustıyer kaportasınıda balon etege donusturmek falan cok eglencelı bi olay bı donemı yansıtacaksam mesela osmanlı yenıcerılerın kusakları kavuklarındakı tuylu taslıaksesuarları kavugun kıvrımları ve kaftanlar yada onların o donem onem verdıgı olaylar orn lale devrındekı şatafatlı lüks yasantısı gıbı boolee ıste manyak manyak seylerden kıyafetler cıkıyo ortaya;););)
  |
|
serpilim

|
Tarih:
2006-09-29 16:35:50 |
# 2517 |
|
BENDE GERİ DÖNDÜM...
SELAM ARKADAŞLAR..
ESKİ ÜYELERDENİM AMA FORUMA İLKKEZ YAZIYORUM.
BİRKAÇ ZAMANDIR SİZLERİ TAKİP EDİYORUM PAYLAŞIMLARINIZA KATILMAK VE SİZLERLE BENDE YAZIŞARAK PAYLAŞMAK İSTEDİM.
BEN BU İŞİ HİÇBIRAKMIYACAK KADAR ÇOK SEVİYORUM.
TASARIM YAPAN ARKADAŞLARA BİR SORUM OLACAK.
ÇİZİMLERİNİZİ YAPARKEN KONU SEÇİMİ HAKKINDA NASIL BİR ARAŞTIRMA YPIYORSUNUZ?
TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN.
VE HERKESE BAŞARILAR DİLERİM.
  |
|
eldanar

|
Tarih:
2006-09-29 15:28:53 |
# 2513 |
|
hos geldın teaurea keske senın gıbı eskıden burda yazanlar gerı donseler dort gozle beklıoruz ;))
  |
|
Teaurea_

|
Tarih:
2006-09-27 22:08:22 |
# 2502 |
|
iyi ettim bencede hoşbuldum
sıra geldi