| Yazar |
Mesaj |
|
gmd_

Yer: İstanbul
Meslek: İlgili
|
|
Tarih:
2006-10-01 23:04:51 |
|
|
İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı İsmaii Gülle tekstil sektörü ihracatının hiçbir dönemde şimdiki kadar iyi olmadığını belirterek “Bu yıl bütün dünyada tekstil hammadde fiyatlarında ortalama yüzde 35’lik artış oldu. Fiyatlar attınca alıcılar zam gelecek diye yoğun talep yaratmaya başladı. Bu durum, Türk tekstil ihraçatını rahatlattı. AB ülkelerinin yanında Ortadoğu’ya ihracat da yüzde 12 arttı. Bu yılı 6 milyar dolarla kapatırız” dedi. 20. Texgate UIuslararası Kumaş ve Aksesuar Fuarı dün CNR Expo Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Açılışa Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracat Genel Müdürü Ali Boğa, İTHİB Başkanı İsmail Gülle ve işadamları katıldı. Gülle, on yıl önce 2 milyar dolar olan ihracatın bu yıl 6 milyar doları bulacağını belirterek “Tekstil sektörü oldukça önemli konuma sahip. Ama çevre bölgede işlenmesi gereken 50-60 milyar dolarlık bir pazar var. Bunu değerlendirmek lazım” dedi. Sektörün, bu yıl hammadde fiyatlarındaki artışla iyi bir performans gösterdiğini söyleyen Gülle, “Hindistan gibi ülkelerde tekstil fabrikaları kapanınca, arz açığı oluştu. Elini hızlı tutmak isteyen alıcılar da talep yoğunluğu yaratınca, bu durum bize yaradı. Bu sayede geçen yıl yaptığımız 5.3 milyar dolarlık ihracatı bu yıl 6 milyar dolara çıkarırız” dedi.
  |
|
gmd_

Meslek: İlgili |
|
Tarih:
2006-11-07 21:23:48 |
# 3098 |
|
yok öyle bişey kötü davranma falan modelhane bi tekstil şirketinin bel kemiğidir ve modleistler çko önemlidir gerçekten stilitler el üstünde tutulurlarr tabi çalışılan yerede bağlı benim başıma hiç öle bişey gelmedi
  |
|
serpilim

Meslek: İlgili |
|
Tarih:
2006-11-01 23:41:33 |
# 3015 |
|
insan olduğunu unutanlar gerçekten çıkıyor bu piyasada belki onlarada hak vermek gerekir çünkü ben bunları yaşadım sıtaj yıllarımda. birşey öğrenmek istiyorsan sana gözlerini dört açmanı tavsiye ederim sana bu iş böyle yapılır demez kimse öğrenmek istiyorsan radarların açık olması gerek
  |
|
_degrade_

Yer:
Meslek: Diğer |
|
Tarih:
2006-11-01 17:21:53 |
# 3008 |
|
SLM GMD BEN PİYASADAKİ ÇALIŞMA ORTAMLARINI MERAK EDİYORUM GERÇEKDEN DE MODALİSTLER VE YA SİTİLİSTLER KÖTÜ MÜ DAVRANIYO STAJERLERE HAKARET BİLE ETTİKLERİ OLUYOMUŞ HİÇÇ BİŞEY ÖĞRETMİYOLARMIŞ DORU MUU?
  |
|
haziranlar

Yer: Ankara
Meslek: Diğer |
|
Tarih:
2006-10-26 01:09:42 |
# 2922 |
|
yazdıkların gerçekten güzel bu işten anlıyorsun ne mutlu sana senin gibi olmak için neler feda etmezdim ki bir bilsen. işinin değerini bil bence sevdiğin işi yapıyorsun, ben anlarım işini sevdiğin çok belli. daha da başarılı olursun umarım.
  |
|