| Yazar |
Mesaj |
|
Admin

Yer: İstanbul
Meslek: Medya
|
|
Tarih:
2006-11-25 18:10:59 |
|
|
Değerli arkadaşlar,
MODATURIYE ailesi olarak, forumumuzda uzun süredir tartışılan ve geçtiğimz haftalarda modaclub üyelerinden Teaurea_ ve Cedric ile yaptığımız toplantıda da bahsi geçen defile organizasyonunda sizlere destek olamayacağımızı üzülerek bildirmek istiyorum.
Sizleri yarı yolda bırakmamak adına şimdiden aldığımız ortak kararımız şu: MODATURKIYE’nin marka değerini koruyabilmek ve hedef kitlemizden uzaklaşmamak adına, maddi/manevi yükü ve kalitesi her ne olursa olsun bu tip organizasyonlardan asgari 3-5 sene uzak duracağız.
Umut verip vaktinizi gereksiz yere aldıysak, tüm takım arkadaşlarım adına sizlerden tek tek özür diliyorum..
Çizgimizi koruyabilmek adına aldığımız bu stratejik kararı anlayışla karşılamanız ümidiyle, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
MODS Bilgi İletişim ve Reklamcılık   |
|
gmd_

Meslek: İlgili |
|
Tarih:
2006-12-10 19:19:29 |
# 3634 |
|
ar
kadaişlar sanırm siz olayı anlamadınız bu toplnatılar forum üyelri tarfaından düzenleniyor ancakl bir çalışmaya bir ğişe yönelkik toplantılar oturp boş konular konuşmuyoruz topnmamaızn bi amacı var dışlanmak gibi durum olarak algılamanız çok saçma bir oluşturldu kuruldu ve biz o ekiple çlaışıyoruz gelen gelmeyen diye birşey 18 kişi vardı o gün orda ama ekibin falliyette olnaı sadece 8 kişi tüm forum üyelerine yönelik toplantılartımızda olucak elbette biz sadece ekip ne almede bittimi yoksa ? diye soranlara cevpa olarak bunu verdik ekibin toplantıları moda türkiyeden bağımsızdır ekib moda türkiye adı altında hiç bir çalışma yapmayacaktır ekibin kendi kimiliği vardır ancak moda türkiyeye yönelik toplantılarda düzenlenebilir bunu adminde yapar içimizden birilieride buda elbetteki herkeze duyuralacaktır
SaYGILAR
ULAŞMAK İSTERSENİZ
MSN ;ekslibris_1111@hotmail.com
  |
|
miRay.CO

Yer: Yurt dışı
|
Tarih:
2006-12-10 02:33:02 |
# 3630 |
|
arkadaslar bu toplantıları gizli yapmak neden anlamadım yer zaman icerik hep gizli bazı nedenlerden dolayı toplantıya katılamadım ama acıkcassı boyle bir dıslanma beklemiyordm!!! sonucta bende bu foruma dahılım we toplantılara katılmak ıstıyorum burdakı cogu arkadasta boyle dusunuyor emın olun!!
cevaplarsanız sewınırm tesekkrler
  |
|
hulyasamer

Meslek: Eğitim |
|
Tarih:
2006-12-01 22:53:47 |
# 3493 |
|
Evet hafta içi olması kötü.....
  |
|
EeyLuL011

|
Tarih:
2006-12-01 22:35:01 |
# 3492 |
|
yaa hafta içine geliyo ben nasıl gidicem yaaa
  |
|
hulyasamer

|
Tarih:
2006-11-30 21:58:07 |
# 3478 |
|
7-9 Aralık Tüyap'ta.....
  |
|
Erencexor

Meslek: Diğer |
|
Tarih:
2006-11-30 11:43:15 |
# 3476 |
|
2 önemli soru !
1.si nerede
2.si zaman !?
  |
|
hulyasamer

|
Tarih:
2006-11-29 18:41:44 |
# 3466 |
|
Arkadaşlar;Deri fuarı yaklaşıyor....Gitmenizi tavsiyeederim...
  |
|
Erencexor

Meslek: Diğer |
|
Tarih:
2006-11-26 19:42:49 |
# 3441 |
|
'tarafsızlık ilkesi nedeniyle her firmaya eşit mesafede durumak zorundayız' denir aslında
ben sizin öyle söylediğini var sayarak
bu genç arkadaşlar hakkında savunma yapmak isterimki
sayın Moda Türkiye yöneticisi
burada bir firma adı söz konusu değildir.
bir çoğu öğrenci
bir çoğu sektörde serbest çalışan
bir çoğu eğitimi ( eksik ) bitmiş stilist adaylarıdır.
bu mevcut potansiyelin şekillenmesi için bir defile projesinde fikir ve iş birliğinde birleşilmiş ve bu konuda
konuyla ilgili yerlerin açıkcası yardımı istenilmiş , siz moda türkiye
olarak ne düzeyde bir destek sağlayabileceğinizi öğrenmek isteriz
( ben bu defile projesinde yer alamıyacak olsam bile bu işe inanmış arkadaşların adına sormak istedim. )
saygılarımla
  |
|
EeyLuL011

|
Tarih:
2006-11-26 00:33:00 |
# 3433 |
|
bize olan bu ilginiz gerçekten takdire layık!!
teşekkürler
  |
|
gmd_

|
Tarih:
2006-11-25 20:33:17 |
# 3430 |
|
ilginize teşekkür eder saygılarımızı sunarız